Slavenības
2021. gada 27. marts, 06:42

"Gatavojos brīdim, kad pasaule sakārtosies," - Jana Duļevska par gadu jaunajā realitātē

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Populārā TV raidījuma "Es mīlu tevi, Latvija!" viena no vadītājām Jana Duļevska (40) žurnālam "Kas Jauns" pastāstījusi, kā pavada laiku “pandēmijas rāmjos”.

Jana Duļevska koncertšovā „Savādi gan!” un aizkulisēs

Jana Duļevska koncertšovā „Savādi gan!” un aizkulisēs.

gallery icon

Runājot par savu ikdienu šajā pandēmijas gadā, viņa atzīst, ka daļa laika paiet rūpēs par ģimeni – vīru Rodrigo Laviņu un atvasēm. “Ja kādu laiku ļoti novērtēju, ka beidzot ir brīvs laiks, lai pavadītu to kopā ar ģimeni, tad nu jau varu teikt – šā gada laikā esmu paspējusi paveikt visu iekavēto. Esam paspējuši paceļot pa Latviju, esmu apguvusi jaunas iemaņas ēdiena pagatavošanā, pat vienu zupu māku uztaisīt dažnedažādās versijās,” joko Jana. Gana bijis laika, lai atpūstos, un tā nu ziemas garajos vakaros noskatītas neskaitāmi daudz filmu un lūkotas TV pārraides.

Tikai uz dīvāna gan nav sēdēts – šā gada laikā TV dīva pastiprināti pievērsusies fiziskajām aktivitātēm: ne tikai īsteno sportiskā vīra radīto treniņprogrammu mājas apstākļos, bet savā pagalmā izveidojusi nelielu slēpošanas trasi, kurā “izmetusi līkumu” ar distanču slēpēm. “Cenšos piedomāt pie veselīga dzīvesveida, rodot laiku gan fiziskām aktivitātēm, gan veselīgam uzturam. Ja agrāk neatlika laika pievērsties regulārākai sportošanai, tad tagad tā ir manā ikdienas kārtībā. Es gatavojos brīdim, kad pasaule sakārtosies un varēsim atgriezties brīvākā dzīves ritmā,” pastāsta Jana.

Duļevska atzīst, ka viņai, tāpat kā daudziem citiem pandēmijas laikā, ir mainījušies ikdienas ieradumi un arī pelnīšanas iespējas. “Ir atcelti vairāki projekti, kuros bija plānots strādāt, taču es tāda neesmu vienīgā. Ir jāsamierinās. Pateicoties pašreizējai situācijai, esmu kļuvusi daudz praktiskāka un pielāgojos esošajiem apstākļiem,” optimistiski nosaka TV zvaigzne Jana Duļevska.

Allaž atraktīvā Jana Duļevska

Allaž atraktīvā Jana Duļevska.

gallery icon

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!