Slavenības
2021. gada 19. marts, 06:45

Nav hercogiene, bet ar galmu: cik grezni dzīvo Ketrīnas māsa Pipa

Jauns.lv

Pieņemts uzskatīt, ka Pipa popularitāti iemantoja pēc māsas kāzām ar princi Viljamu, kurās viņa nesa līgavas kleitas šlepi un bija kameru uzmanības centrā. Taču Pipai ir, ar ko lepoties pat savas slavenās māsas hercogienes Ketrīnas priekšā.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon

Visi zina Pipas slaveno māsu: apprecoties ar princi Viljamu, Kembridžas hercogiene kļuva par jaunu elku simtiem tūkstošiem meiteņu un sieviešu visā pasaulē. Viņas vārds vienmēr figurē mediju pirmajās slejās, viņu slavē gan par skaistumu un nevainojamu gaumi, gan gudrību, atzīstot, ka Kembridžas hercogiene ir liels ieguvums karaļnamam. Pateicoties Ketrīnas ienākšanai ģimenē, britu karaļnams atkal bauda milzu popularitāti - kā princeses Diānas laikos.

Pipa Mildtone ar vīru apmeklē draugu kāzas Zviedrijā

Pipa Midltone draugu kāzu apmeklējumam Zviedrijā izvēlējusies modes nama „Erdem” tērpu, kas maksā nepilnu 3000 sterliņu mārciņu.

gallery icon

Pirmajā brīdī var šķist, ka hercogienes jaunākajai māsai uz mūžu mūžiem lemts palikt Keitas ēnā, taču, ja mazliet rūpīgāk ielūkojas Pipas Metjūsas dzīves aizkulisēs, top skaidrs: Pipa, visticamāk, savas dzīves loterijā ir izvilkusi ne mazāk lielu laimestu.

Pipa Metjūsa (Midltone) ar vīru Džeimsu Metjūsu un brāli Džeimsu Midltonu princeses Eiženijas kāzās - dažas dienas pirms Pipas dzemdībām

gallery icon

Gandrīz ar titulu

Sāksim ar prinča Viljama sievas galveno priekšrocību, kās nāk prātā: līdz ar vīru viņas biografijā parādījās īsts karalisks tituls. Taču arī Pipa var kļūt par titulētu personību, turklāt pavisam oficiāli un bez vecākās māsas palīdzības. Viņas vīra – veiksmīga hedžfonda menedžera un bijušā sacīkšu braucēja Džeimsa Metjūsa – vecākiem pieder pašiem sava pils. Nopērkot Viktorijas laika īpašumu gleznainajā Skotijā, viņi kļuva par lordu un lēdiju.

Pipa Midltone ar vīru apmeklē Francijas atklāto tenisa čempionātu

Pipa Midltone ar vīru apmeklē Francijas atklāto tenisa čempionātu .

gallery icon

Džeimss ir Metjūsu vecākais mantinieks, kas nozīmē, ka titulu kādudien mantos viņš un viņa sieva Pipa. Tiesa, te viss nav tik vienkārši. Mūsdienās internetā ir pieejams daudz un dažādu pakalpojumu servisu, kas ļauj iegadāties kvadrātmetru zemes Skotijā, kas automātiski mazās teritorijas jauno īpašnieku padara par lordu. Un te absolūti vairs nav svarīga izcelsme, galvenais ir īpašuma esamība. Tas nozīmē, ka Pipa likumīgi kļūs par lēdiju, taču šo titulu diez vai varēs salīdzināt ar Ketrīnai piešķirto. Lai gan nav šaubu, ka lēdija Midltone-Metjūsa izklausās ļoti cienījami.

Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa medusmēnesis

Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone ar vīru Džeimsu Metjūsu medusmēnesi sākuši ar karalisku atpūtu Franču Polinēzijā, bet pēc tam devušies ...

gallery icon

Var runāt un runās

Hercogienes Ketrīnas dzīvi nosaka stingri karaliskie likumi un protokols. Savukārt Pipa var atļauties izteikties un izskatīties, kā pati vēlas. Šeit visatļautības kritēriji būs tikai viņas pašas personīgie apsvērumi. Dažreiz Pipa atļaujas pajokot. Piemēram, plašo ažiotāžu ap līgavas māsas kleitu Ketrīnas kāzās Pipa komentējusi visnotaļ asprātīgi.

Pipa Midltone māsas kāzās

gallery icon

Modes nama “Alexander McQueen” baltā līgavas māsas kleita akcentēja Pipas slaido augumu, turklāt ļoti uzkrītoši. Internetā pēc tam nedēļām ilgi cilvēki apsprieda līgavas māsas nevainojamo figūru (sevišķi sēžamvietu!), un šīs sarunas pat uz brīdi aizēnoja māsu viņas lielajā dienā. Toreiz Pipa internetā pajokoja: “Es sapratu, ka atpazīstamībai ir divas puses. Var teikt, ka viņai ir aizmugurējā puse.” Skandāls pēc tam nesekoja: Pipa var atļauties izvēlēties augumam piegulošus tērpus un viņa reputācijai tas neskādēs.

Amerikāniete iztērē 10 000 dolāru, lai uztaisītu dibenu kā Pipai Midltonei

gallery icon

Galvenais ir uzmanība. Un liels akmens

Ketrīnas jaunākā māsa vienmēr uzmanību izrādījusi tikai pašiem cienījamākajiem vīriešiem. Viņas bijušo mīļoto skaitā ir finansists Niko Džeksons un hercogs Džordžs Pērsijs. Taču apprecējās viņa ar Džeimsu Metjūsu, hedžfonda menedžeri, kuru 2017. gadā atzina par miljardieri. Viņš ne tikai neprātīgi iemīlējās Pipā un bildinājumu izteica vien septiņus mēnešus pēc attiecību uzsākšanas, bet arī uzdāvināja pārsteidzošu saderināšanās gredzenu.

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon

Platīna gredzens ar vismaz trīs karātu briljantu maksā vismaz divas reizes vairāk nekā Ketrīnas saderināšanās gredzens. Eksperti norāda, ka tādu akmens malu slīpējumu, ko labi var redzēt, aplūkojot Pipas rotaslietu, var iegūt tikai uz pašiem dārgākajiem juvelierizstrādājumiem, bet pašam dārgakmenim ir jābūt ar visaugstāko tīrības rādītāju.

Pipa Midltone ar līgavaini Džeimsu Metjūsu

2016. gada jūlijā Pipa Mildtone un Džeimss Metjūss paziņoja par saderināšanos. Abi tiekas nedaudz mazāk par gadu.

gallery icon

Ģimene “ligzdiņa”

Būsim godīgi: pēc Skotijas augstdzimušo lordu standartiem Glen-Affrick savrupmāja tiek uzskatīta par medību namu, kurā ģimene atpūšas, bet nedzīvo visu gadu. Tiesa, šo astoņu zāļu īpašumu mūsdienu realitāte droši var dēvēt arī par pili.  Metjūsu ģimenei pieder pats īpašums un 100 akru zemes ap to, kā arī privāts ezers.

Pipa Metjūsa ar dēlu Arturu 2020. gada martā

gallery icon

Pats Džeimss atbrauc uz Skotiju, lai dotos medībās un baudītu dabas ainavu. Nav zināms, cik bieži uz šo savrupmāju dodas Pipa, taču skati, kas paveras no Glen-Affrick īpašuma patiešām ir to vērti, lai tur ciemotos biežāk.

Karjeriste

Ketrīnas jaunāko māsu bieži pie sevis aicina paši prestižākie mediju izdevumi pasaulē. Pipas raksti publicēti tādos respektablos izdevumos kā “The Spectator” un “Vanity Fair”, savukārt viņa pati sarakstījusi un izdevusi divas grāmatas. Tiesa, Pipas rakstu darbi nav izpelnījušies augstu kritiķu atzinību, taču viņu tas nemulsina: šo rakstnieci un žurnālisti jau gadiem ilgi cenšas “savaņģot” amerikāņu mediji, vēloties pieņemt viņu štatā vai darbam pie īslaicīgiem projektiem. Taču Pipa nesteidzas pamest Angliju.

Paparaci izseko kā iepērkas Pipa Midltone

gallery icon

Lielbritānijā viņas dzīvē ir pilnībā piepildīta: kopā ar vīru, dēlu un jaundzimušo meitiņu, viņa dzīvo 20 miljonus dolāru vērtā pilsētas mājā glaunā Londonas rajonā, brīvdienās dodas uz savu lauku īpašumu Glen-Affrick un gatavojas saņemt savu titulu. Kas svarīgi, viņa nebaidās no paparaci izsekošanas, un var nodarboties ar ko vēlas un kad vēlas. Ņemot vērā visus šos aspektus rodas jautājums: kura no māsām Miltonēm ir apprecējusies veiksmīgāk?

Seksapīlā Pipa Midltone

gallery icon