Slavenības
2021. gada 13. marts, 08:12

Makolija Kalkina jaunākā fotogrāfija samulsina fanus. Kā tagad izskatās filmas "Viens pats mājās" zvaigzne?

Jauns.lv

Makolija Kalkina pirmā fotogrāfija no seriāla "American Horror Story" jaunākās sezonas uzņemšanas laukuma pārsteigusi fanus. Redzot aktieri tagad, mazā Kevina Makalistera vietā kinomīļi saskatījuši pārsteidzošu līdzību ar aktieri Stīvu Bušemi jaunībā.

Makolijs Kalkins komēdijā "Viens pats mājās"

2015. gadā aprit 25 gadi kopš uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā – „Viens pats ...

gallery icon

Diskusija par pirmo fotogrāfiju no seriāla “American Horror Story” desmitās sezonas uzņemšanas laukuma aizsākusies ar TV šova veidotāja Raiena Mērfija ierakstu sociālajos tīklos. 10. martā scenārists savā “Instagram” lapā ievietoja attēlu, kurā redzama kino projekta galvenā zvaigzne Leslija Grosmana un Makolijs Kalkins, kurš sabiedrībai vislabāk pazīstams pēc Kevina Makalistera lomas Ziemassvētku komēdijā “Viens pats mājās” (“Home Alone”).

Publiskotajā attēlā Leslija, kura atveido Medovu Viltoni, ir ģērbusies kažokā un kažokādas cepurē, bet Kalkins jakā ar pogām un ziemas puskažokā. Pagaidām seriāla veidotāji neatklāj ne gaidāmās jaunās sezonas pirmizrādes datumu, ne arī tēmu, kādai tā būs veltīta.

foto: Moviestore/Shutterstock/ Vida Press
Pīters Stormērs un Stīvs Bušemī filmā “Fargo”.

Šī fotogrāfija izpelnījās plašu ažiotāžu angliski rakstošo “Twitter” lietotāju lokā, kur fani diskutēja par to, kā Makolijs Kalkins varētu izskatīties uz ekrāna, jo ilgus gadus aktieris nav filmējies.

foto: Amy Harris/Shutterstock / Vida Press
Stīvs Bušemī filmā “Living In Oblivion” (1995) un Makolijs Kalkins 2014. gadā.

Šajā vienā vienīgajā fotogrāfijā kinomīļi saskatījuši līdzības ar Kalkina iepriekšējiem kino projektiem. Kāds no viņiem norādījis, ka aktierim ideāli piestāv no narkotiskajām vielām atkarīga varoņa loma. Atgādināsim, ka viens no Kalkina labākajiem darbiem ir biogrāfiskā filma “Party Monster”, kurā viņš atveidoja no narkotikām atkarīgā Ņujorkas naktsklubu tusiņu organizatoru Maiklu Eiligu. Filma uz ekrāniem iznāca 2003. gadā.

foto: Killer/World Of Wonder/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Sets Grīns un Makolijs Kalkins filmā “Party Monsters”.

Taču vairums “Twitter” lietotāju bija vienisprātis, ka Makolijs Kalkins (šajā fotogrāfijā vai gadiem ritot) sācis līdzināties trillera “Fargo” (1996) zvaigznei Stīvam Bušemī.

Stīvs Bušemī filmā “Fargo”

gallery icon

Makolijs Kalkins iepozē „Happy Socks” īso zeķīšu reklāmā

gallery icon

Makolijs Kalkins nogriezis matus

Makolijs Kalkins nogriezis matus.

gallery icon