Modeles hobijs – viņa kaila gultā skatās "Troņu spēles"
3.1 miljoni Emīlijas Ratažkovski „Instagram” bloga sekotāju var regulāri priecēt acis, aplūkojot modeles jaunākās fotogrāfijas peldkostīmos.
Slavenības
2015. gada 27. augusts, 17:57

Modeles hobijs – viņa kaila gultā skatās "Troņu spēles"

Jauns.lv

Amerikāņu modele un aktrise Emīlija Ratažkovski (24) pārsteigusi savus fanus ar negaidītu atzīšanos.

Emīlijai pasaules slavu atnesa Robina Tika skandalozais mūzikas videoklips dziesmai „Blurred Lines”. Viņa ir viena no puskailajām meitenēm tajā. Pateicoties šim mūzikas video Emīlija kļuva par daudzu vīriešu fantāziju objektu.

Pēc tam, kad modele bija iemantojusi atpazīstamību, viņa izmēģināja savas dotības kino. Filmā „Gone Girl” viņa atveido nelielu, taču atmiņā paliekošu lomu – aktiera Bena Afleka tēlotā personāža mīļāko.

Emīlija apgalvo, ka viņas slaidais augums nav iegūts bezgalīgas stundas svīstot sporta zālē. „Man nav personīgā trenera,” strikti norāda modele, kas šobrīd aktīvi piedalās pasākumos, reklamējot jaunāko filmu ar savu līdzdalību „We Are Your Friends”. „Es neapmeklēju sporta zāli un neesmu apsēsta ar fitnesu. Dodu priekšroku garām pastaigām un pārgājieniem kopā ar draudzenēm,” norāda Ratažkovski.

Kas attiecas uz pārtiku, Emīlija ēd veselīgi. „Dievinu kurkumu un biešu sulu, bet pusdienās man parasti ir salāti vai sendvičs,” atzinusi modele. Emīlija arī pastāstījusi, kā viņai vislabāk patīk pavadīt vakarus pie televizora ekrāna: „Es guļu bez apģērba. Pirms gulētiešanas es pilnībā izģērbjos, iekārtojos gultā, ieslēdzu „Troņu spēles” un atslābinos.”

Filmas „We Are Your Friends” reklāmas video

Robins Tiks – „Blurred Lines”

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press