Slavenības
2020. gada 23. oktobris, 14:11

Keita Bekinseila šķiras no sava 24 gadus jaunākā mīļotā

Jauns.lv

Pēc sešu mēnešu ilgas kopābūšanas aktrise Keita Bekinseila (47) izšķīrusies no sava drauga Gudija Greisa (23), kurš ir tikai divus gadus vecāks par aktrises meitu.

Keita Bekinseila ar 24 gadus jaunāko Gudiju Greisu

gallery icon

Abu romantiskās attiecības uzplauka strauji. Iestājoties koronavīrusa karantīnas režīmam, Keita Bekinseila savu jaunu mīļoto Gudiju Greisu uzaicināja dzīvot pie sevis ģimenes mājās.

Britu laikraksts “The Sun” raksta, ka informācija par pāra romantiskajām attiecībām pirmoreiz parādījusies aprīlī, bet jau sešus mēnešus vēlāk šī savienība izirusi.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Keita Bekinseila un Gudijs Greiss.

Tam lielākais apliecinājums ir tas, ka Bekinseila vairs neseko Gudija kontiem sociālajos tīklos.

Viņa izdzēsusi visas pēdas par savu bijušo mīļāko no sava “Instagram” konta, to skaitā fotogrāfijas, ko bija publiskojusi drauga 23. dzimšanas dienā, kas bija 20. jūnijā.

Zinātāji teic, ka Gudijs esot atgriezies atpakaļ uz dzīvi dzimtajā Kanādā.

foto: SPOT-stoianov / BACKGRID/ Vida Press
Keita Bekinseila un Gudijs Greiss.

Romantisko attiecību laikā Keita publiski aizstāvēja abu attiecības pret interneta troļļiem, kam tik liela gadu starpība šķita nepieņemama un pat dīvaina.

Kāds no aktrises bloga sekotājiem reiz pajautāja: “Kāpēc tu aizvien satiecies ar puišiem, kas varētu būt tev bērni?” Uz ko Bekinseila attrauca: “Ikvienas manas attiecības ir bijušas tikai, lai tevi nokaitinātu.”

Keita nekad nav slēpusi savu interesi pret gados jaunākiem vīriešiem. Viņai ir bijušas romantiskas attiecības ar dziedātājas Arianas Grandes bijušo partneri Pītu Deividsonu (25), Metu Raifu (24) un Džeku Vaitholu (32).

Keita Bekinseila skūpstās ar jauno draugu Metu Raifu

Britu aktrise Keita Bekinseila (43) manīta Rietumholivudā skūpstāmies ar topošo aktieri Metu Raifu (21). Viņas jaunā mīlestība ir tikai trīs ...

gallery icon

Bekinseilai ir ko teikt visiem, kas nosoda, ka viņa “bauda dzīvi” ar jaunākiem vīriešiem.

Reiz atklātā intervijā žurnālam “Women’s Health” aktrise norādīja: “Tas var izklausīties pēc politiskas darbības, ka sieviete, kurai ir vairāk nekā 32 gadu, vēl atļaujas izklaidēties – ‘Ak, mans dievs, es labāk sēdēšu mājās un tamborējot gaidīšu menopauzi’,” interneta vaimanātājus izsmēja Keita. “Ja vien tu tā nedari, visu pārējo vērtē kā riskantu uzvedību, un tas jau ir smieklīgi.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
Keita Bekinseila un Gudijs Greiss.

2016. gadā oficiāli šķirta Keitas Bekinseilas un viņas vīra Lena Vaizmena (47) 11 gadus ilgā laulība. Pāris šķirtus ceļus izvēlējās iet 2015. gada novembrī.

Keita ir mamma 21 gadus vecai meitai Lilijai, kura pasaulē nāca viņas astoņus gadus ilgajās partnerattiecībās ar aktieri Maiklu Šīnu (51).