Slavenības
2020. gada 16. septembris, 13:40

Dženifera Anistone un Breds Pits apvienojas interneta projektā

Jauns.lv

Bijušais Holivudas sapņu pāris Breds Pits un Dženifera Anistone apvienojies virtuālā projektā, lai kopā ar citiem aktieriem lasītu populāro “Fast Times At Ridgemount High”, savukārt visi ieņēmumi par lasījumu tik ziedoti Šona Penna labdarības projektiem “Core” un “Reform Alliance”.

Dženifera Anistone un Breds Pits apvienojušies lugas “Fast Times At Ridgemount High” virtuālajam lasījumam. Šī ir pirmā reize, kad bijušais laulātais pāris piekritis kopīgi strādāt pie kāda projekta. Kā zināms, šā gada sākumā abi pirmo reizi kopš šķiršanās publiski kopā redzēti Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijas aizkulisēs.

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs.

gallery icon

Breds Pits (56) tovakar ieguva balvu par darbu filmā “Once Upon a Time… in Hollywood”, savukārt Dženiferu Anistoni apbalvoja par Aleksas Levijas lomu seriālā “The Morning Show”.

Tā sagadījās, ka pārim, kas bija precējies no 2000. gada līdz 2005. gadam, bija lemts būt aicinātiem uz vienu un to pašu balvu ceremonijas vakaru un satikties ceremonijas aizkulisēs.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon

Taču nu viņi sastrādājušies arī pie kopīga aktiermākslas projekta, kurš savu pirmizrādi piedzīvo 17. septembrī.

Lasījumā piedalās arī tādi aktieri kā Deins Kuks, Morgans Frīmens, Henrijs Goldings, Šaija Labafs, Metjū Makonehijs, Džimijs Kimmels, Džūlija Robertsa, Džons Ledžends un Rejs Liotta.

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon

Breda Pita draugs Šons Penns piedalījies 1982. gadā uzņemtajā tāda paša nosaukuma filmā, kas tūlīt pat pēc nonākšanas uz ekrāniem kļuva par kulta grāvēju.

Lasījumam bija paredzēts pie sava klausītāja nonākt jau 20. augustā, taču iznākšanas datumu pārcēla uz vēlāku laiku, kā pirmizrādes datumu nosakot 17. septembri.

Dženifera Anistone filmas "Mothers Day" pirmizrādes vakarā

Dženiferai Anistonei ir 47 gadi un aizvien nevainojams augums. Ja ir tādas skaistas kājas, kāpēc gan neizvēlēties koķeto mini?!

gallery icon

Augustā aktieris Deins Kuks intervijā “Extra” pastāstīja, ka zvaigžņu sastāvu lasījumam sapulcējusi tieši Dženifera Anistone.

Dženifera pirmā piekritusi projektam un tad pamazām pārējie sekojuši viņas piemēram, dodot savu piekrišanu.

Seriāls “Draugi”

gallery icon

Breds Pits un Dženifera Anistone iepriekš kopā filmējušies seriāla “Draugi” vienā no epizodēm 2001. gadā.

Runā, ka Breds un Dženifera spējuši atjaunot draudzīgas attiecības un atkal atsākuši sarunāties pēc aktiera šķiršanās no dzīvesbiedres Andželinas Džolijas 2016. gadā.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Daudzus pērn pārsteidza paparaci fotogrāfijas, kurās tie bija piefiksējuši, ka daudzo viesu vidū, kas ieradās uz Dženiferas Anistones kupli apmeklēto 50. gadus dzimšanas dienu, bija arī Breds Pits.

Slavenības ierodas uz Dženiferas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti

gallery icon

Abiem bijusi arī privāta saruna, taču tā nav bijusi gara, jo gavilniece rūpējusies, lai viņai atliktu laiks visiem saviem viesiem.

Šobrīd Bredu Pitu vieno romantiskas attiecības ar 27 gadus vecu vācu modeli Nikolu Poturalski, kura aizvien ir juridiski precēta ar uzņēmēju Rolandu Meri, kurš ir 41 gadu vecāks par savu sievu. Runā, ka pāris izvēlas brīvās attiecības un pieverot acis uz ārlaulības romāniņiem. Savukārt Bredu Pitu jaunais attiecību modelis apmierinot, jo pēc skandalozās šķiršanās no Džolijas, viņš apzvērējis nekad mūžā vairs neprecēties.

Modele Nikola Poturalski

gallery icon