Bekhema četrus gadus vecā meita uzzīmē tētim tetovējumu! FOTO
Bijušais futbolists Deivids Bekhems lepojas ar tetovējumu, ko viņam zīmējusi četrus gadus vecā meita Hārpere.
Slavenības
2015. gada 2. novembris, 04:57

Bekhema četrus gadus vecā meita uzzīmē tētim tetovējumu! FOTO

Jauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems (40) ir slavens ar saviem daudzajiem tetovējumiem, kā arī katra tā īpašo nozīmi. Sportists nesen atklājis jaunāko no tiem – to viņam zīmējusi četrus gadus vecā meita Hārpere Bekhema!

Jaunais tetovējums nav tapis tikai par godu Hārperei, meita ir arī tēva jaunākā tetovējuma dizaina autore! Deivids atļāvis sievai, dizainerei Viktorijai Bekhemai, uzņemt fotogrāfiju ar jaunāko tintes zīmējumu un parādīt to saviem 7.5 miljoniem „Instagram” bloga sekotāju.

Hārperes zīmētā smaidošā meitenīte ar izstieptajām rokām tagad rotā Deivida labo delnu. Iespējams, ka četrus gadus vecā meitene mantojusi mammas mākslinieciskās dotības. „Hārpere patiešām ir maza māksliniece,” attēla komentārā ierakstījusi māmiņa.

Viktorija savā blogā ievietojusi māksliniecisku melnbaltu fotogrāfiju. Arī lepnais tētis padalījies ar meitas šedevru, savā blogā ievietojot krāsainu fotogrāfiju, kurā redzama viņa plauksta. „Acīmredzot Hārperei ir atļauts kricelēt uz tēta,” meitas veikumu jokojot raksturojis Deivids. Nepilnas stundas laikā šis ieraksts saņēmis vairāk nekā 35 000 „man patīk” novērtējumu.

Jāatzīst, ka šis nav vienīgais jaunais tetovējums, kas papildinājis Bekhema jau tā bagātīgo tintes zīmējumu klāstu. Savu vēstījumu uz tēva miesas atstājuši arī visi trīs viņa dēli – Bruklins (16), Romeo (13) un Krūzs (10). Uz Deivida krūšu kurvja klāt nācis uzraksts „We love you daddy” („Mēs mīlam tevi, tēt.”). Līdzās sociālajos tīklos publiskotajam attēlam, Bekhems ierakstījis: „Zēni pauž, kādas viņiem ir jūtas pret tēti.”

Bijušais futbolista ķermeni rotā daudzi ģimenei un atvasēm veltīti tetovējumi. Viņam uz kakla ir divi tetovējumi, kas veltīti Hārperei, vecākā dēla vārds muguras lejasdaļā. Tieši virs tā ir trešā dēla Krūza vārds, bet vidējā dēla Romeo vārds ietetovēts uz muguras virs eņģeļa attēla.

Nekur gan netiek norādīts, vai Hārperes darinātais zīmējums ir paliekošs tetovējums jeb varbūt hennas rotājums, kas uz ķermeņa būs redzams tikai kādu laiku.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram