Saimniekšova Ģirts: "Mums bija intīmas attiecības"
Tik priecīgu pāri – šova “Saimnieks meklē sievu” dalībniekus Ģirtu Brumsonu un Gundu Jandavu - ceļojuma laikā bieži neizdevās ieraudzīt. Šī ir viena no divām pāra kopbildēm sešu dienu garā ceļojuma laikā.
Slavenības
2015. gada 4. novembris, 09:30

Saimniekšova Ģirts: "Mums bija intīmas attiecības"

Jauns.lv

TV šova „Saimnieks meklē sievu” dalībnieks - mākslinieks un darbmācības skolotājs Ģirts Brumsons (34) no Aizputes - atklāj, ka pēc šova rūgtumu nekrāj, un padalās ar iepriekš nezināmiem faktiem par viņa un Gundas attiecībām šova laikā.

Nupat intervijā žurnālam „Kas Jauns” sacīja Ģirts, ka līdz šim attiecībās viņam pārāk gludi nav gājis – ilgākās bijušas vien gadu. Tas tāpēc, ka agrāk viņš daudz laika veltīja profesionālajai izaugsmei. Taču tagad mākslinieka dzīvē prioritātes ir mainījušās – pirmajā vietā ir attiecības. Tā nu viņš piedalījās TV šovā „Saimnieks meklē sievu” un izvēlējās topošo žurnālisti Gundu Jandavu (20) no Pūres, ar kuru viņš cerēja pat apprecēties. „Ceļojuma laikā vēlējos viņu bildināt, es viņai to teicu, bet Gunda tik attrauca, lai nemaz nemēģinu,” portālam Kasjauns.lv atklāj Ģirts.

Gunda saimniekam pozēja kaila

Pēc tam, kad šovā Ģirts izvēlējās Gundu, viņu attiecības vēl bija uzskatāmas par ļoti labām. Gunda pie saimnieka ciemojās vēl divas reizes, pat pozēja kaila, un, kā atklāj saimnieks viņiem bija arī intīmas attiecības. Ģirts uzskata, ka jauniete nobijās no attiecību veidošanas.

„Flirtēt, pozēt un arī sekss viņai patīk, bet, kad runājām par nopietnām, kopīgām lietām, viņa novērsās, viss beidzās. Nesaprotu, kāpēc viņa stāsta, ka pirmo reizi izģērbās kaila fotosesijā pie fotogrāfa Aleksandra Sokolova. Tā nav taisnība, jo es viņu pirms tam vēl fotografēju un gleznoju kailu,” saka saimnieks, piebilstot, ka pēc Gruzijas ceļojuma viņš no jaunietes saņēmis draudu pilnu īsziņu, kurā viņa sola mākslinieku iesūdzēt tiesā, ja viņš publicēs meitenes kailfoto.

Ģirts ceļojumu izbaudīja uz pilnu klapi

„Es neatklātu visu, kas starp mums bijis, ja viņa necenstos nomelnot mani intervijās. Tas nav patīkami. Bet no otras puses smieklīgi, kā cilvēks mēģina otrā kādu melnumiņu atrast. Tad arī par dzērāju var pataisīt un vēl nez ko... Gruzijā mēs visi atpūtāmies, tur bija arī Alfrids un Velga, mēs baudījām gruzīnu ēdienus, dzērienus, vienīgi Gunda gribēja būt atstatus, grieza muguru, ja fotografēju, nepiedalījās mūsu sarunās. To jau katrs pats izvēlas, kā laiku pavadīt. Man ir arī jauki momenti, ko no Gruzijas atcerēties. Visu pagaršoju, ko deva pretī, kas gan tur slikts?” brīnās saimnieks.

Ceļojuma sērijas noslēgumā starp Gundu un Ģirtu izcēlās strīds par to, ka saimnieks meiteni it kā no mugurpuses ir apgrābstījis, bet Ģirts to noliedza. „Ja arī būtu viņai pieskāries, neredzu iemeslu, par ko taisīt tādu scēnu. Bet patiesībā viņu no mugurpuses apķēra kāds cits, bet, kad Gunda pagriezās, viņa redzēja mani un nodomāju, ka tas biju es...” nelāgo situāciju ar gramstīšanos gar jaunietes muguru un pēcpusi skaidro Ģirts.

Saņem līdzjūtības vēstules

Mākslinieks pēc notikušā nav bēdu sagrauts. Redzētais šovā uzjundīja ne tās labākās emocijas, bet viņš tic, ka viss pāries. „Nepatīkami bija to visu atkal izjust, bet es dusmas nekrāju, ātri visu aizmirstu. Pēc pāris dienām būs atkal labi,” optimistiskā balsī saka mākslinieks. Turklāt viņš jau nākamajā dienā saņēma aptuveni 100 fanu vēstules sociālajos tīklos, kuri raksta uzmundrinājuma vārdus, pauž atbalstu un pat izsaka līdzjūtību par to, kas ir noticis. „Tas ir apbrīnojami, šie cilvēki dod man tik daudz pozitīvu emociju, ka negatīvais pazūd. Interesanti, ka arī vīrieši raksta un sniedz atbalstu. Cik nu varu, mēģinu atbildēt, jo daži patiešām centušies un atsūtījuši ļoti garas vēstules,” pateicībā saka saimnieks.

Gundas uzvedību viņš tā arī līdz galam nav izpratis. „Nevarētu teikt, ka viss tā sanāca tāpēc, ka viņa vēl ir gados jauna. Domāju, ka viņa tā rīkojās vairāk aprēķina vadīta - sākumā bez maz vai krita ap kaklu, gatava pozēt, viss bija jauki un labi, bet, kā par attiecībām runājām, tā viss pajuka... Es sev neko nepārmetu, visu darīju no sirds, pat atzinos mīlestībā, bet tas viņai nebija vajadzīgs. Kad strīdējāmies automašīnā, bija sāpīgi, asariņa nobira ne pa jokam, bet vismaz visiem citiem bija interesanti paskatīties,” pēc notikušā pasmaida Ģirts.

Ģirta un Gundas strīds automašīnā

Ģirts un Gunda strīdas ceļojuma laikā

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes