Edijs Mērfijs jau devīto reizi būs tēvs!
Šim pārim tas būs pirmais kopīgais bērns.
Slavenības
2015. gada 6. novembris, 09:49

Edijs Mērfijs jau devīto reizi būs tēvs!

Jauns.lv

Aktieris Edijs Mērfijs (54) gatavojas kļūt par raženāko tēvu Holivudā. Pat Mels Gibsons netur līdzi, viņam ir 8 bērni, bet Mērfijs gatavojas pasaulē sagaidīt jau devīto. No piektās sievietes...

Populārais komēdiju aktieris Edijs Mērfijs padalījies ar priecīgo jaunumu, ka drīzumā atkal kļūs par tēvu. Aktiera draudzene Peidža Bačere viņam dāvās vēl vienu bērnu. Mēfijam šis būs jau devītais mantinieks, bet Bačerei – pirmais.

54 gadus vecais aktieris un 36 gadus vecā austrāliešu modele ir kopā jau četrus gadus. Mazulim pasaulē jānāk nākamā gada maijā. Šis būs pāra pirmais kopīgais bērns.

Atgādināsim, ka Edijam ir 26 gadus vecs dēls Ēriks no Poletes Maknīlijas, 25 gadus vecs dēls Kristians no Tamāras Hudas, 25 gadus veca meita Bria, 22 gadus vecs dēls Mailzs Mičels, 21 gadus veca meita Šeina Odra, 15 gadus veca meita Zola Aivija un 13 gadus veca meita Bella Zāra no bijušās sievas Nikolas Mičelas. Aktieris ir arī tēvs astoņus gadus vecajai Endželai Airisai, kura nāca pasaulē pēc īslaicīgā un skandalozā romāna ar bijušo grupas „Spice Girls” dziedātāju Melāniju Braunu jeb Melu B.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press