Pārāk apetelīgas televeikala modeles sajūsmina vīriešus (un sanikno dāmas!) VIDEO
Visparastākā televeikala reklāma pēkšņi kļuva par interneta hitu. Un skaidrs, kāpēc. Formīgās sievietes gan uzskata, ka ŠO noslēpumu nevajadzēja atklāt publiski.
Trakā pasaule
2015. gada 12. novembris, 14:40

Pārāk apetelīgas televeikala modeles sajūsmina vīriešus (un sanikno dāmas!) VIDEO

Jauns.lv

Visparastākā TV veikala veļas reklāma kļuvusi par makten apspriestu tēmu internetā - ja iepriekš veļas gabalus reklamēja sievietes ar vidēja izmēra apaļumiem, tad tagad Lielbritānijas televīzijā demonstrēta reklāma, kurā par modelēm izmantotas kuplāku formu īpašnieces. Reklāma pie ekrāniem spēja "piekalt" tūkstošiem vīriešu, taču vēl vairāk sieviešu ir saniknotas, jo... tā atklāj daudzu dāmu rūpīgi glabāto noslēpumu.

Televīzijas reitingi liecina, ka desmit minūšu garais klips piesaistījis apmēram 720 000 skatītāju. Visparastākās televeikala reklāmas nekad netiek ievietotas "YouTube" un "Facebook", taču šis rullītis izrādījās izņēmums! Lietas būtība slēpjas kungu sajūsmā par apetelīgajām formām, ar kādām var lepoties divas algotas modeles, un faktā, ka "parastās" apaļīgās dāmas nebūt nebija gribējušas, lai atklātībā nāktu fakts, ka miesās brangākas dāmas valkā šādu formējošu veļu, kas ir cieša un līnijas akcentējoša. Tie ir elastīgi izstrādājumi, kas apaļumus burtiski "savāc", neļaujot miesai izskatīties izplūdušai. Šie krekliņi saspiež krūtis un nogludina "riepiņas" uz vēdera. Un jebkura pateiks, ka tā dēvētie spandeksi nebūt nav tas ērtākais apģērbs, taču - ko gan nedarīsi skaistuma un modes vārdā? Visas grib izskatīties kā Kima Kardašjana, taču ne visām miesas labumi ir tik perfekti.

Zem reklāmas video rindojās simtiem komentāru no sadusmotām sievietēm, proti, elastīgās veļas valkāšana bija viņu rūpīgi glabātais noslēpums. Vilšanās jūtama arī daudzos vīriešos, kuriem tagad jāsaprot elementārais: ja tu uz ielas redzi formīgi skaistu apaļīgu dāmu, visticamāk, zem viņas kleitas slēpsies saspiedošas konstrukcijas apakšveļa. Tomēr vairums kungu par šādu reklāmu ir sajūsmā un teic, ka gribētu redzēt vairāk tik uzbudinošas televeikala reklāmas.

Kasjauns.lv