Mūzika
2019. gada 28. novembris, 16:26

Pēc deviņu gadu pārtraukuma atkal apvienosies meiteņu grupa "Pussycat Dolls"

Jauns.lv

Deviņus gadus pēc paziņojuma par darbības pārtraukšanu atkalapvienojusies reiz tik slavenā meiteņu grupa "Pussycat Dolls".

Dāmas, kas slavenas jaunā gadu tūkstoša sākumā kļuva ar dziesmām "Don't Cha", "Stick Wit U'" un "Buttons", pavēstījušas, ka dosies atkalapvienošanās koncertturnejā.

2020. gada aprīlī "Pussycat Dolls", kuras sastāvā ir Nikola Šercingere, Ešlija Robertsa, Kimberlija Vaiata, Džesika Sata un Karmita Bahara, uzstāsies deviņos koncertos Apvienotajā Karalistē un Īrijā.

Grupa „The Pussycat Dolls”

gallery icon

"Es tik ļoti mīlu visas manas meitenes un nevaru vien sagaidīt jums parādīt, ko esam sagatavojušas," tā Šercingere. "Tas ilgi ir nācis, bet liekas, ka tagad ir īstais laiks pasaulei parādīt, ko nozīmē būt vienai no "Pussycat Dolls"."

"Es radīju "Pussycat Dolls" tālajā 1994. gadā, un pat drosmīgākajos sapņos man nerādījās tas, ka šī kļūs par vienu no mūslaiku ikoniskākajām meiteņu grupām," norāda grupas dibinātāja - dejotāja un horeogrāfe Robina Antina.

"Pussycat Dolls" albumi un singli pasaulē pārdoti aptuveni 55 miljonos eksemplāru, un tā ir viena no visu laiku populārākajām meiteņu grupām. Par darbības izbeigšanu grupa, kas gan izdevusi vien divus studijas albumus, pavēstīja 2010. gadā.