Intrigu nedēļā „Lauku sētu” pamet lēnīgais Agnis Balandiņš. FOTO
Šonedēļ „Lauku sētu” pameta galdnieks no Tukuma - Agnis Balandiņš.
2015. gada 26. novembris, 23:17

Intrigu nedēļā „Lauku sētu” pamet lēnīgais Agnis Balandiņš. FOTO

Jauns.lv

LNT šovā „Lauku sēta” saimniece Valentīna Roziņa divas dalībnieces pasludināja par nedēļas sliņķēm, tomēr mājās bija spiests doties iekšējās balsošanas upuris – tukumnieks Agnis Balandiņš.

Ar katru sēriju arvien vairāk redzams, ka ikviens šova dalībnieks vēlas uzvarēt. Tiek vērptas intrigas un meklēti sabiedrotie, lai izbalsošanā būtu kaut neliela drošības izjūta, tomēr dažkārt plāni izgāžas. Šīs nedēļas sērijā Violeta centās visus sakūdīt pret Ilonu, bet rezultātā savāca vien sev ienaidniekus. Saimniece tieši Violetu un Ingūnu nodēvēja par nedēļas slinkākajām dalībniecēm, un abas sēdās uz izbalsošanas sola. Viņām pievienojās iekšējās balsošanas upuris, un šoreiz tas bija Agnis, kurš izvēlējās veidu, kā cīnīties par palikšanu šovā – pupiņu šķirošanu. Tomēr veiklāki pirksti izrādījās abām meitenēm, un tukumnieks šovu pameta.

Par nedēļas čaklāko dalībnieku saimniece nevienu nepasludināja, tādejādi cerot, ka sētā darbi tiks raitāk apdarīti. Viņasprāt, čaklu un atbildīgu strādnieku ir ļoti grūti atrast.

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes