"Lauku sētā" plikumi un dubļu maskas; cīņu ar asarām pamet Violeta. FOTO. VIDEO
Atraktīvākā šova dalībniece Violeta zaudēja cīņā ar Mārtiņu un pameta „Lauku sētu”.
2015. gada 3. decembris, 23:28

"Lauku sētā" plikumi un dubļu maskas; cīņu ar asarām pamet Violeta. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Šova „Lauku sēta” astotā sērija bija notikumiem bagāta. Dalībnieki jautrojās, smagi strādāja un vēl ar saimnieci saplūcās. Tomēr izbalsošanā kā allaž viens dalībnieks devās mājās, un šoreiz cīņā ar vienīgo vīriešu kārtas pārstāvi Mārtiņu zaudējumu piedzīvoja Violeta no Aizkraukles.

Lai gan dalībnieku šovā „Lauku sēta” paliek mazāk, šķiet, ka darbi labāk vedas. Tā šonedēļ pieci šovā esošie piedzīvojumu meklētāji ieklāja saimnieces vistu kūtī ķieģeļu grīdu, sagatavoja vistām laktas, kā arī katrs noplūkāja pa divām olu dējējām. Vistu spalvu plūkāšanas un sadalīšanas laikā Mārtiņš iecirta Ingūnas pirkstos. Taču viņa uz vīrieti ļaunu prātu neturēja.

Pabeidzot darbus, visi dalībnieki nodevās ūdens priekiem un smērējās ar mālu. Meitenes īpaši centās parūpēties par vienīgo vīrieti viņu vidū – Mārtiņu. Viņš ieguva gan ķermeņa māla masku, gan ūdensrozes un bučas un dāmām.

Tomēr turpinājums dalībniekiem vairs nebija tik uzjautrinošs. Šova veidotāji izdomāja nežēlīgu piedzīvojumu – par uzvaru, izskrienot kailam caur nātru lauku, varēja iegūt imunitāti. Sacensībās, „plīvojot” krūtīm piedalījās Latvijas izlases regbiste Ingūna un smalkā dāma Violeta, kas mācās par metinātāju. Uzvarēja Ingūna, kurai pat prātā neienāca piesegt savus „labumus”.

Uz izbalsošanas sola sēdās Violeta un Mārtiņš, un viņiem bija jāveic kārtīgs vīriešu darbs – jāsacērt uz pusēm baļķis. Šajā pārbaudījumā uzvarēja Mārtiņš, bet Violeta, birdinot gaužas asaras, saimniecību pameta.

Ingūnai iecērt pirkstos ar cirvi „Lauku sētā” pliko skrējiens

     

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes