foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Bērnu gaidošā kuplmodele Ešlija Grehema parāda neuzlabotu selfiju, kurā redzama kaila
Ešlija Grehema.
Slavenības
2019. gada 21. oktobris, 06:44

Bērnu gaidošā kuplmodele Ešlija Grehema parāda neuzlabotu selfiju, kurā redzama kaila

Jauns.lv

Pirmā bērniņa gaidībās esošā lielo izmēru modele Ešlija Grehema savā „Instagram” profilā padalījusies ar kailfoto selfiju, kas nav uzlabots ne „fotošopā”, ne ar mobilo tālruņu aplikācijām.

foto: Instagram / Ashley Graham

Modele Ešlija Grehema jau agrāk dalījusies ar līdzīga rakstura fotogrāfijām, kurās neko neslēpj un neizskaistina. Viņa ļauj saviem 9,2 miljoniem sekotāju skatīt, kāds ir viņas dabiskais ķermenis grūtniecības laikā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē lielo izmēru modele savā „Instagram” stāstu sadaļā publiskoja nekoriģētu kailfoto selfiju, kurā parāda savu mainīgo ķermeni. Ešlija fotogrāfijai nav pievienojusi nekādu parakstu. Tas arī patiesībā nav vajadzīgs, jo attēls „runā” pats par sevi.

Fotogrāfijā Grehema ir pilnībā kaila (ja vien neskaita sudraba kaklarotu, kas rotā viņas kaklu). Viņa guļ gultā un ar roku daļēji piesegusi krūtis.

Šī nav pirmā reize, kad modele ar lepnumu izrāda savu topošās māmiņas figūru un strijas „Instagram”. Pirms nedēļas modele publiskoja nelielu video, kurā demonstrēja kailo grūtnieces augumu visā tā „zeļošajā” krāšņumā.

„Kļūstu aizvien lielāka un lielāka, un cenšos pieņemt savu jauno augumu katru dienu,” viņa rakstīja pie video. „Šis ir ceļojums, un esmu tik pateicīga, ka man ir tik atbalstoša komanda.”

Arī augustā Ešlija atrādīja topošās māmiņas kailfoto selfiju saviem „Instagram” sekotājiem, ko bija parakstījusi vārdiem: „Tāda pati, tāda pati, taču mazliet citāda.”

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ešlija Grehema grūtniecības laikā arī piedalījusies apakšveļas fotosesijā.

Un atrādījusi faniem, kā topošā mamma vingro.

View this post on Instagram

it’s a lifestyle 💪🏽

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Daudzi fani pauduši gandarījumu par to, ka Ešlija visu notiekošo parāda tādu, kāds tas ir. Neko neizskaistinot un neuzlabojot, lai vizuāli „no malas” izskatītos labāk un varbūt arī estētiskāk. Šāds pavisam godīgs un vaļsirdīgs grūtniecības atspoguļojums noteikti pozitīvi iedvesmos arī citas topošās mammas.

Ešlija Grehema piesaka kliedzošu „kliedzošu, krāšņu un neko neslēpjošu” apakšveļas kolekciju

gallery icon

Ešlijas Grehemas jaunā apakšveļas kolekcija

gallery icon