Roberts de Niro arī pēc 18 laulībā nodzīvotiem gadiem iet roku rokā ar sievu kā jaunlaulāts. FOTO
Roberts de Niro ar sievu Greisu Haitaueri ir precējies jau 18 gadus.
Slavenības
2015. gada 16. decembris, 11:08

Roberts de Niro arī pēc 18 laulībā nodzīvotiem gadiem iet roku rokā ar sievu kā jaunlaulāts. FOTO

Jauns.lv

Holivudas veterāns Roberts de Niro (72) ar sievu Greisu Haitaueri (60) rokās sadevušies apmeklēja filmas „Joy” pirmizrādes vakaru Ņujorkā. Lai gan dzīvē visādi gājis un pāris savulaik vēlējies pat šķirties, abi aizvien iet roku rokā un var lepoties ar to, ka laulībā nodzīvojuši jau 18 gadus.

Roberts de Niro ar kundzi aizvadītajā svētdienā apmeklēja savas jaunākas filmas „Joy” pirmizrādes vakaru. Slavenais Holivudas aktieris ataudzējis nelielu bārdu un bija tērpies ikdienišķi – polo krekliņā un žaketē, bet viņa sieva izraudzījusies koķetu mini kleitu ar margrietiņu apdruku, kam pieskaņojusi garus zābakus uz papēžiem.

Greisa ir aktiera otrā sieva. Ar pirmo sievu Diānu Abotu viņš apprecējās 1976. gadā. Viņiem ir kopīgs dēls Rafaels, kurš savulaik veidoja aktiera karjeru, bet, gadiem ritot, šo publisko arodu nomainīja pret citu. Rafaels strādā Ņujorkas nekustamo īpašumu tirgū. Pirmās laulības laikā de Niro arīdzan adoptēja sievas meitu Drenu no viņas iepriekšējām attiecībām. Drena de Niro filmējusies arī jaunajā kinolentē „Joy”, kuras pirmizrādes vakaru aktieris apmeklēja.

De Niro un Abotas laulība šķirta 1988. gadā.

Robertam de Niro ir dvīņu dēli, kurus 1995. gadā pasaulē laida surogātmāte. Šie ir aktiera un viņa ilglaicīgās partneres, bijušās modeles Toukijas Smitas bioloģiskie bērni.

Ar otro sievu aktrisi, dziedātāju sabiedrības dāmu un filantropi Greisu Haitaueri Roberts de Niro apprecējās 1997. gadā. Gadu vēlāk pasaulē nāca pāra kopīgais dēls Eliots, bet vēl pēc gada – 1999. gada – pāris izšķīrās. Šī laulība tā arī netika oficiāli šķirta un 2004. gadā abi atjaunoja laulības zvērestus. 2011. gadā ar surogātmātes palīdzību pasaulē nāca de Niro un Haitaueres meita Helēna Greisa.

Robertam de Niro kopumā ir seši bērni un četri mazbērni: vienu dāvājusi meita Drena, bet trīs – dēls Rafaels.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press