foto: Instagram
155 kg smagā modele Tesa Holideja parāda faniem savu apjomīgo sēžamvietu
Tesa Holideja.
Trakā pasaule
2019. gada 1. jūlijs, 07:10

155 kg smagā modele Tesa Holideja parāda faniem savu apjomīgo sēžamvietu

Jauns.lv

33 gadus vecā modele Tesa Holideja satriekusi fanus ar savu jaunāko video, ko publiskojusi sociālajos tīklos.

Tesa Holideja ir viena no atpazīstamākajām lielo izmēru modelēm pasaulē. Salīdzinot ar viņu,, „plus size” modele Ešlija Grehema līdzās izskatās tieva kā skaliņš. Nesen Tesa savu fanu priekam publiskojusi pikantu un visnotaļ provokatīvu video.

Tesa Holideja bikini

gallery icon

Lai gan Tesa Holideja var lepoties ar nepilniem diviem miljoniem sava „Instagram” profila sekotāju, nebūt ne visi no tiem ir jūsmojoši pielūdzēji. Daži pat neieredz Tesu un vaino modeli, ka viņa ar savu piemēru tikai nevajadzīgi propagandē aptaukošanos.

Turpretī citi 155 kilogramus smago modeli sauc par „dievieti”. Tiem, kuriem Tesa nepatīkot, šie fani iesaka „izmest miskastē savus novecojušos ieskatus par skaistuma ideālu”.

Tesas Holidejas privātās bildītes

gallery icon

Tesa Holideja, kas nēsā 62. izmēra apģērbu, cenšas nepievērst uzmanību nejaukajiem izteikumiem par sevi internetā. Holideja apgalvo, ka ir daudz strādājusi ar sevi, lai spētu iemīlēt ķermeni tādu, kāds viņai ir dots.

Viņai tas ir izdevies, un tagad modele no sirds izbauda dzīvi, vairs nenomokot sevi ar kompleksiem. Tesa jau gandrīz piecus gadus ir laimīgi precējusies ar fotogrāfu Niku Holideju, kura uzvārdu pieņēma pēc kāzām. Ģimenē viņa audzina divus kopīgus dēlus.

Tesa Holideja pastaigā ar vīru un dēlu

gallery icon

Runājot par video, kas satriecis Holidejas fanus, tajā modele bez mazākās kautrības demonstrē savu apjomīgo sēžamvietu, kas ir tik liela, ka tik tikko ievietojas piemājas baseinā. Tesai patīk pozēt minimāli ģērbtai, un viņu tas absolūti nemulsina.

Tesa Holideja prezentē savu grāmatu

gallery icon

„Esmu tāda, kāda esmu. Kāda man jēga pārdzīvot par to, ka esmu resna? Jo es, tāpat kā jebkurš cits cilvēks, varu nomirt rītdien. Un ko tad – mirstot nožēlot, ka neesmu ņēmusi no dzīves visu, ko tā sniedz, jo neieredzēju savu augumu? Tas ir vislielākais absurds!” – tā reiz modele atbildējusi tiem, kas neskopojas ar kritiku par viņas figūru.

Tesa Holideja TV šovā „Lorraine”

gallery icon