Stafecka iedvesmojas no Pink un pārtop par blondīni. FOTO
Lūk, kāda tagad izskatās dziedātāja Antra Stafecka! Viņa iespaidojās no Pink.
Slavenības
2016. gada 5. janvāris, 04:44

Stafecka iedvesmojas no Pink un pārtop par blondīni. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Antra Stafecka pirmoreiz mūžā nokrāsojusi blondus matus, atzīdamās, ka spontānajām pārvērtībām iedvesmojusies slavenās mūziķes Pink. Mūziķes tēlā Antra lieliski iejutās TV šovā „Izklausies redzēts”.

Antra portālam Kasjauns.lv atzīst, ka lēmums pārtapt par gaišmati bijis spontāns. „Vienkārši sakārojās pēc pārmaiņām dzīvē, un sapratu, ka jārīkojas, jo vēlāk nepietiks ne drosmes, ne laika. Kāpēc tieši šādas pārvērtības? Uz tām mani iedvesmoja dziedātāja Pink. Kad šovā „Izklausies redzēts” viņu atveidoju, un tēla līdzībai bija nepieciešams pārtapt par blondīni, secināju – šī matu krāsa man itin labi piestāv,” stāsta mūziķe.

Šobrīd ar savu izskatu Antra ir apmierināta. „Jūtos ļoti labi, brīvi, gaisīgi un interesanti. Arī manam vīram patīk. Kaut viņu allaž biedējušas manas ekstrēmās pārvērtības. Viņam jau nav variantu, ir samierinājies, ka tāda vienkārši esmu. Bet kas gan var būt labāks par vienmēr mainīgu sievu,” smej Stafecka.

Mūziķe līdz šim lielākoties devusi priekšroku tumšmates tēlam, un gaišus matus uzdrīkstējusies nokrāsot pirmoreiz. „Bet atzīšos – arī mana dabīgā matu krāsa ir diezgan gaiša,” viņa piebilst.

     

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, TV 3 publicitātes foto (Toms Norde), Vida Press