foto: Alan Lewis Media / SplashNews.co/ Vida Press
Seriāla „Troņu spēle” zvaigzne Kits Haringtons slepus devies ārstēties uz rehabilitācijas klīniku
Kits Haringtons.
Slavenības
2019. gada 30. maijs, 05:55

Seriāla „Troņu spēle” zvaigzne Kits Haringtons slepus devies ārstēties uz rehabilitācijas klīniku

Jauns.lv

Portāla „Page Six” rīcībā nonākusi informācija, ka īsi pirms kulta seriāla „Troņu spēle” noslēguma sērijas pirmizrādes 19. maijā aktieris Kits Haringtons slepus, citiem to nezinot, devies uz rehabilitācijas klīniku, lai stiprinātu garīgo veselību.

32 gadus vecais britu aktieris Kits Haringtons reģistrējies luksusa klases rehabilitācijas klīnikā Konektikutā. Seriāla „Troņu spēle” zvaigzne veselības uzlabošanas iestādē uzturēšoties vienu mēnesi un tur viņam palīdzēs atlabt no stresa un alkohola atkarības problēmām.

Saskaņā ar portāla teikto, seriāla noslēgums Haringtonam – kurš kopš 2011. gada atveidoja Džonu Snovu – bijis „smags trieciens” un viņš nolēmis meklēt profesionālu palīdzību.

Kits Haringtons bez bārdas

gallery icon

Kits Haringtons jau agrāk atzinis, ka seriāla „Troņu spēle” noslēgums atstājis graujošu iespaidu uz viņu un pārējiem kolēģiem. „Šķita, ka seriāla pēdējā sezona radīta tā, lai mūs salauztu. Ikviens jutās sagrauts,” vēl janvārī žurnāla „GQ” austrāliešu izdevumam atzinās aktieris. „Nevaru pateikt, vai mēs raudājām, jo bijām apbēdināti, ka tas beidzas, vai tāpēc, ka tas bija tik sasodīti nogurdinoši. Mēs bijām miega badā.”

Zvaigznes seriāla "Troņu spēle" pēdējās sezonas pirmizrādē

Zvaigznes 2019. gada 3. aprīlī Ņujorkā pulcējas uz seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") pēdējās sezonas pirmizrādi.

gallery icon

Saspringtais filmēšanas grafiks pēdējās sezonas laikā sniedzies pāri aktiera spēkiem, bijusi sajūta, ka seriāls jau ir „līdz kaklam”. „Es mīlu šo darbu [pie seriāla], tas ir labākais visā manā dzīvē, kādu dienu man tas pietrūks – bet šobrīd es to vairs nevaru izturēt,” tādas pārdomas rosījušās Haringtona galvā.

foto: Shooting Star/Sipa USA/ Vida Press

Seriāla pēdējā epizodē Kita Haringona personāžs sadur Emīlijas Klārkas atveidoto varoni līdz nāvei. Dokumentālajā seriāla aizkulišu stāstā „Game of Thrones: The Last Watch” parādīts, ka Kits Haringtons raud, uzzinot, ka būs jāizspēlē šāda aina.

Taču Kita Haringtona laiks seriāla filmēšanas laukumā nebija tikai stresa pārpilns vien. Pateicoties darbam pie šī projekta, viņš iepazinās ar savu sievu Rouzu Lesliju (32), kas seriālā atveidoja Igritu. Aizvadītā gada jūnijā pāris Skotijā nosvinēja kāzas.

Rouzas Leslijas un Kita Haringtona kāzas

Seriāla „Troņu spēles” aktieru Rouzas Leslijas un Kita Haringtona kāzas Skotijā.

gallery icon

Piecus mēnešus pēc Haringtona un Leslijas kāzām krievu modele Olga Vlaslova vainoja populāro aktieri laulības pārkāpšanā. Abi esot vairākkārt tikušies Luksemburgā. Haringtona pārstāvis žurnālam „Us” apliecinājis, ka Vlaslovas apvainojums ir „pilnībā nepatiess”. „Viņš nekad nav bijis Luksemburgā un nekad nav saticis Olgu Vlaslovu,” krievu modeles apmelojumus atspēkojis Haringtona preses pārstāvis.

Vēsts par to, ka Haringtons devies uz rehabilitācijas klīniku seko gadu pēc tam, kad aktieris izmests no bāra Ņujorkā par to, ka alkohola ietekmē kļuvis pārāk trokšņains un kauslīgi noskaņots.

Interneta portāla TMZ rīcībā nonāca arī aculiecinieka video, kurā Haringtons redzams, strīdēdamies ar citiem bāra klientiem. Saskaņā ar portāla rīcībā esošo informāciju, Haringtons izmests no bāra piespiedu kārtā, jo attiecies pamest krodziņu labprātīgi, kad viņam tas palūgts.

foto: Munawar Hosain/startraksphoto.co/ Vida Press

Kits Haringtons un Rouza Leslija dzīvē un uz ekrāna

Aktieri Kits Haringtons un Rouza Leslija iepazinās seriāla „Troņu spēles” uzņemšanas laukumā un ir pāris jau kopš 2012. gada. Tagad ...

gallery icon