foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Tā tagad izskatās leģendārais dizainers Kelvins Kleins
Modes dizainers Kelvins Kleins šā gada maijā.
Slavenības
2019. gada 29. maijs, 15:15

Tā tagad izskatās leģendārais dizainers Kelvins Kleins

Jauns.lv

Zīmols „Calvin Klein” komentārus neprasa. Šis modes nams piedāvā džinsus, ikdienas apģērbu, aksesuārus un, protams, apakšveļu. Zīmola dibinātājs Kelvins Kleins šoruden svinēs jau savu 77. dzimšanas dienu. Nesen viņš manīts Holivudā kopā ar savu gados jauno mūzu un draugu.

Dizainers Kelvins Kleins ar mūzu Kevinu Beikeru

gallery icon

Amerikāņu modes dizainers savu kompāniju nodibināja jau 1968. gadā. Viņa zīmols potenciālajiem klientiem piedāvā ne tikai apģērbu, bet arī aromātus, rokas pulksteņus un juvelierizstrādājumus. Tomēr šķiet, ka pati populārākā prece ir „Calvin Klein” apakšveļa, kuru zina pat tie, kas modes aktualitātēm līdzi neseko. „Calvin Klein” radītajā apakšveļā pirms dažiem gadiem pozēja pat meiteņu elks Džastins Bībers.

Džastins Bībers reklamē zīmola „Calvin Klein” apakšveļu

Dziedātājs Džastins Bībers izvēlēts par prestižā apakšveļas zīmola „Calvin Klein” jauno reklāmas seju.

gallery icon

„Calvin Klein” džinsu fenomenālo popularitāti veicināja pirms nepilniem 40 gadiem izveidota visnotaļ pikanta reklāma. 1981.gadā amerikāņu aktrise un modele Brūka Šīldsa, kura tolaik bija 16 gadus veca, "Calvin Klein" džinsu reklāmā pozēja ar paplestām kājām. "Vai vēlies zināt, kas ir starp mani un maniem "Calvin" džinsiem? Nekas," viņa teica.

Oskarotās filmas "Moonlight" aktieri - "Calvin Klein" apakšveļas modeļi

gallery icon

"Calvin Klein" reklāmas kampaņās vairākkārt izmantotas seksuāli provokatīvas fotogrāfijas ar jaunām modelēm.

Džeimijs Dornans un Eva Mendesa zīmola „Calvin Klein” reklāmas fotogrāfijās

gallery icon

Kas zināms par modes dizainera Kelvina Kleina paša privāto dzīvi? Pirmo reizi mākslinieks apprecējās 1964. gadā, par sievu apņemot tekstila dizaineri Džeinu Sentru. Viņiem ir kopīga meita Mārsija, kura strādā pie TV programmas „Saturday Night Live” veidošanas kā talantu producente.

foto: Schermann/Penske Media/REX/ Vida Press
Kelvins Kleins ar pirmo sievu Džeinu Sentru un meitu Mārsiju.

Kleins ar pirmo sievu izšķīrās 1974. gadā, bet 1986. gada septembrī apprecēja savu asistenti Kelliju Rektori. Kāzas notika Itālijā, kad abi bija devušies preču iepirkšanas darba komandējumā. Rektore vēlāk kļuva par atzītu slavenību fotogrāfi. 2006. gada aprīlī pāris juridiski nokārtoja šķiršanos.

foto: BEI/REX/ Vida Press
Kelvins Kleins ar otro sievu Kelliju Rektori.

Vēlāk Kelvinam Kleinam izveidojās romantiskas attiecības ar vīrieti – 21 gadu veco pornozvaigzni un modeli Nikolasu „Niku” Grūberu, ar kuru dizainers 2012. gadā pašķīrās. Vēlākās intervijās Grūbers gan centās taisnoties, ka nav gejs. Tajā pašā laikā viņš atzina: „Es biju pirmais vīrietis, kurā Kelvins iemīlējās. Es nezinu, kas, bet manī ir kaut kas tāds, kas piesaista visus. Man ir iesauka Romeo. Es varu dabūt jebkuru meiteni, un pat puišus.”

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Kelvins Kleins ar draugu Niku Grūberu 2011. gadā.

Nesen modes dizainers Kelvins Kleins redzēts Ņujorkas ielās kopā ar savu ilggadējo mūzu modeli Kevinu Beikeru (31). Nav viennozīmīgas informācijas, vai no darba saistībām viņu attiecības pāraugušas romantiskās attiecībās.

foto: Coleman-Rayner / Vida Press
Dizainers Kelvins Kleins ar savu ilggadējo mūzu modeli Kevinu Beikeru.