foto: Instagram (bria_murphy)
Desmitkārtējais tēvs Edijs Mērfijs pozē kuplā ģimenes foto - redzama arī ilgi neatzītā meita no “Spice Girls” dalībnieces
Slavenības
2018. gada 27. decembris, 16:02

Desmitkārtējais tēvs Edijs Mērfijs pozē kuplā ģimenes foto - redzama arī ilgi neatzītā meita no “Spice Girls” dalībnieces

Jauns.lv

Holivudas aktieris Edijs Mērfijs (57) visus savus bērnus sapulcējis Ziemassvētku svinībās. Mērfijs redzams pašā vidū, blakus viņam stāvot viņa 18 gadus jaunākajai līgavai Peidžai Bučerei (39), kura rokās tur pāra jaundzimušo.

Attēlā redzami visi desmit Mērfija bērni, kuri dzimuši no piecām dažādām sievietēm. Tāpat fotogrāfijā redzama aktiera māte un viņa līgavas māte. Šī ir pirmā fotogrāfija, kurā kuplais bērnu pulks redzams kopā.

View this post on Instagram

Merry Christmas!!! 🎄

A post shared by Bria (@bria_murphy) on

Fotogrāfiju savā "Instagram" kontā publicējusi Mērfija meita Bria.

Mērfija vecākais dēls Ēriks ir dzimis 1989.gadā, bet viņa māte Pauleta Maknīlija ir veiksmīgi izvairījusies no kameru spozmes. Otru dēlu aktieris sagaidījis jau 1990.gadā, no viņa tā laika draudzenes Tamaras Hudas Džonsones. Pieci bērni dzimuši laulībā ar bijušo sievu Nikolu Mičelu Mērfiju. Abi laulībā pavadīja 12 gadus.

Edija Mērfija meitas atpūšas Maui salas pludmalē

Planšetdators nav ūdensizturīga ierīce, tomēr tas nav atturējis Edija Mērfija vecākās meitas ņemt to līdzi okeāna viļņos, lai uzņemtu virkni ...

gallery icon

Pārsteidzoši, ka ģimenes foto papildinājusi arī Mērfija sākotnēji neatzītā meita, kura pasaulē nākusi pēc dēkas ar leģendārās meiteņu grupas “Spice Girls” dalībnieci Melu B 2006.gadā. Vienpadsmit gadus vecā Andžela Airisa redzama stāvam blakus vecmāmiņai.

foto: Mr. Nuñez/BuzzFoto.com
Dziedātāja Mela B ar meitu Andželu Airisu 2007.gadā.

Aktieris Melu B pameta laikā, kad dziedātāja bija sestajā grūtniecības mēnesī. Viņš savu izvēli pamatoja ar Melas slikto izturēšanos pret viņa māti. Sākotnēji Mērfijs noliedza, ka pēc abu attiecībām dzimušais zīdainis ir viņa bērns, tomēr veiktās DNS analīzes to apstiprināja. "Tikmēr, kamēr bērns nav piedzimis un nav paņemtas asins analīzes, nevaru zināt, no kā viņš ir," par Melas grūtniecību 2007.gadā izteicies Mērfijs, "Nevajag tik ātri izdarīt secinājumus."

Mērfijs kopš šī gada septembra ir saderinājies ar Peidžu Bučeri. Abiem ir divi bērni – Īzija Ona (foto redzama Mērfijam klēpī), kā arī trīs nedēļas vecais dēls Makss Čārlzs. Puisēna otrs vārds tika izvēlēts par godu Mērfija brālim Čārlzam, kurš pagājušajā gadā nomira no leikēmijas.

Edijs Mērfijs ar draudzeni Peidžu Bučeri

gallery icon