foto: Sputnik/Scanpix
Maksims Galkins pirmoreiz komentē baumas par šķiršanos no Pugačovas
23. decembrī Galkins un Pugačova svinēs kāzu septīto gadadienu. Pāris viņi ir jau kopš 2001. gada.
Slavenības
2018. gada 28. novembris, 07:04

Maksims Galkins pirmoreiz komentē baumas par šķiršanos no Pugačovas

Jauns.lv

Krievu humorists Maksims Galkins (42) pirmoreiz publiski komentējis baumas par šķiršanos no estrādes primadonnas Allas Pugačovas (69).

Alla un Maksims kopā ir jau 17 gadu, un ne reizi vien kaimiņzemes medijos baumots par pāra šķiršanos. Arī interneta komentāros nebeidz vien norādīt uz abu vecuma atšķirībām. Nu galkins "YouTube" raidījumā "Gazlive" itin atklāti pastāstījis par ģimenes dzīvi un jūtām pret Allu.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina ģimene 2018. gadā Jūrmalā

gallery icon
19

Vecuma starpību Maksims, piemēram, nemaz nejūtot, jo dvēselē Pugačova esot tikpat jauna, cik viņš.

"Man ir vienalga, cik Allai gadu. Es tak viņu nemīlu vecuma dēļ, bet mīlu tādu, kāda viņa ir," sacījis populārais humorists. "Mums kopā ir labi. Starp mums ir bijis viss, kas viens brīnišķīgs strp diviem mīlošiem cilvēkiem var būt. Un bērni mums arī ir tāpēc, ka mēs viens otru mīlam."

Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņu piecu gadu jubilejas svinības

Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņu piecu gadu jubilejas svinības.

gallery icon
41

"Līdz 25 gadu vecumam man daudz iecerēto nebija," atklājis Galkins. "Un tās visas bija manas vienaudzes. Bet, kad satiku Allu, kaut kas ar mani notika. Viņa pat sevi bieži vien sauc ar jauno, bet mani par pensionāru vai vecīti."

Galkins arī saka - viņš cer, ka ar Pugačovu kopā nodzīvos visu savu dzīvi. "Allai ir ļoti laba veselība. Ceru, ka viņa būs mansa sieva līdz pat mūža galam," tā Maksims.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

gallery icon
79

Runājot par krīzi laulībā, ko Krievijas mediji vētī jau kopš vasaras, Galkins attraucis, ka nekādu tādu kašķu, kas varētu novest pie šķiršanās, viņu attiecībās neesot.

"Šķiršanās priekšā neesam bijuši nekad. Un vienīgo reizi sastrīdējāmies pirms 15 gadiem. Veselu dienu nerunājām! Un vispār - kad sākas nesaskaņas, es vienmēr pirmais lūdzu piedošanu. Jā, esmu zem tupeles!" smej humorists un parodiju meistars.