foto: Splash News/ Vida Press
Pipa Midltone dēlam vārdu dod par godu karaliskajam māsasdēlam
Pipa Midltone ar vīru Džeimsu Metjūsu prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās šā gada 19. maijā.
Slavenības
2018. gada 13. novembris, 15:37

Pipa Midltone dēlam vārdu dod par godu karaliskajam māsasdēlam

Jauns.lv

To neviens nebija gaidījis! Pipa Midltone un viņas vīrs Džeimss Metjūss mēnesi vecajam dēliņam izvēlējušies vārdu par godu Pipas māsas hercogienes Ketrīnas un viņas vīra prinča Viljama jaunākajai atvasei – princim Luisam Arturam Čārlzam.

Pipa Midltone auklē dēlu

gallery icon

Pipa Midltone un Džeimss Metjūss savu pirmdzimto nosaukuši par Arturu Maiklu Viljamu Metjūsu. Prinča Luisa mazajam brālēnam vecāki izvēlējušies ļoti karalisku vārdu, gluži kā vienam no karaļnama.

Saskaņā ar „The Daily Mail” un „Us Weekly” sniegto informāciju, jaunie vecāki bērna vārdu ļoti rūpīgi pārdomājuši un ar vārda izvēli godinājuši cilvēkus, kuri abiem ir dārgi un nozīmīgi.

Vārdu Maikls pāris izvēlējies, godinot divus tuvus cilvēkus. Maikls Midltons ir Pipas tēvs. Savukārt Džeimsam ir brālis Maikls, kurš 22 gadu vecumā traģiski gāja bojā, kāpjot Everestā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Trīs dienas pirms dzemdībām Pipa Midltone un Džeimss Metjūss apmeklēja princeses Eiženijas un Džeka Brūksbenka kāzas Vindzorā.

Vārds Arturs ir ne tikai mazā prinča Luisa otrais vārds, Arturs ir arī viens no prinča Viljama un prinča Čārlza kristītajiem vārdiem.

Savukārt vārds Viljams varētu būt dots par godu Pipas svainim princim Viljamam.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Pipa auklē dēlu Arturu Maiklu Viljamu.

Pipa Midltone dēlu Arturu pasaulē laida karaliskās ģimenes iecienītājā Svētās Marijas slimnīcā Londonā, kur pasaulē nākuši arī hercogienes Ketrīnas bērni.

Arturs Metjūss piedzima 15. oktobrī – dienā, kad princis Harijs un Megana Mārkla paziņoja, ka ir pirmdzimtā gaidībās.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Pipa māsasdēla prinča Luisa kristībās.

Dienā, kad Arturs nāca pasaulē, pāra pārstāvis oficiālajā paziņojumā rakstīja: „Džeimsam un Pipai piedzimis puisītis. Viņš nāca pasaulē pirmdien, 15. oktobrī pulksten 13.58 un svēra 3.9 kg. Visi ir priecīgi, mātei un bērnam klājas labi.”

Pipa Metjūsa (Midltone) ar vīru Džeimsu Metjūsu un brāli Džeimsu Midltonu princeses Eiženijas kāzās - dažas dienas pirms Pipas dzemdībām

gallery icon

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon

Pipa Midltone māsas kāzās

gallery icon