foto: Publicitātes
Jakušonoks un Kazeļņiks pret Kaukuli un Prūsi - īsta dižozolu cīņa raidījumā “Es mīlu Tevi, Latvija!”
TV
2018. gada 2. novembris, 18:05

Jakušonoks un Kazeļņiks pret Kaukuli un Prūsi - īsta dižozolu cīņa raidījumā “Es mīlu Tevi, Latvija!”

Jauns.lv

Šovakar raidījumā “Es mīlu Tevi, Latvija!” uzzināsim jaunus faktus par motosportistu Paulu Jonasu un Latvijas Futbola federācijas prezidentu Kasparu Gorkšu, noskaidrosim, kas ir “svīdenis”, cik stundas nedēļā studenti patērē studijām un daudzus citus faktus!

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" jaunākajā raidījumā

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" 2018. gada sezonas devītajā raidījumā.

gallery icon

Janas komandā piedalās īsteni Latvijas dižozoli:

foto: Publicitātes

* Dziedātājs Atis Ieviņš bērnībā ļoti iedvesmojies no rokmūzikas un alternatīvās mūzikas, tādēļ izdūris lūpā caurumu ar drošības adatu vien, turklāt tādi caurumi bijuši veseli pieci! Atis tic, ka īsts latvietis ir pieticīgs cilvēks, kas turpina iet pāri visam.

* Populārās grupas “Labvēlīgais tips” dalībnieks un mūziķis Normunds Jakušonoks atzīst, ka populārākā latviešu dziesma ir “Pūt vējiņi, dzen laiviņu”, uzsverot, ka tieši ar tādu aprēķinu arī latvietis dzīvo.

* Ginesa rekordists Agris Kazeļņiks ir sasniedzis rekordu, velkot smagas mašīnas ar kopējo masu 75 tonnas. Agris ir pārliecināts, ka latvietis ir stiprs, spēcīgs un sākas ar 100 kilogramiem. 

Valtera komandā ir gan dižozoli, gan kāda liepa:

foto: Publicitātes

* Grupas “Dzelzs vilks” solists Juris Kaukulis reiz maizi pelnījis, dodoties ar draugiem ceļojumos uz ārzemēm un pelnot naudu jauniem mūzikas instrumentiem, līdz kāda kundze pateikusi, ka “nu ir gana!” Juris stāsta, ka latvietis ir sīksts, spītīgs un smaržo pēc jūras priedēm un rupjmaizes.

* NEPLP locekle jeb mediju eksperte Gunta Līdaka tic, ka latvietis ir sava zemes pleķīša mīlotājs, lepns un tāds, kas nepadodas.

* Bobslejists Sandis Prūsis bērnībā mēdza nozagt klases žurnālu un izlabot tajā atzīmes – sev ieliekot augstākas, bet teicamniekiem – zemākas. Sandis ir viesojies dažādās pasaules malās, novērojot, ka latvietis nepaliek nepamanīts – “Latvietis ir kā nezāle, kas maisās pa pasauli, bet, kad pienāk saulriets, tad grib atgriezties dzimtajā zemē – kapkalniņā, jo šeit kapus labi kopj.”

Skaties un jūti līdzi komandu cīņām katru piektdienas vakaru kanālā TV3 plkst. 20.20.