"Es nevaru ēst, ko iegribas." Bijonsē pastāstījusi par smagajiem treniņiem
Lai saglabātu lielisku figūru, Bijonsē nākas daudz ko upurēt.
Slavenības
2016. gada 21. februāris, 11:39

"Es nevaru ēst, ko iegribas." Bijonsē pastāstījusi par smagajiem treniņiem

Jauns.lv

Par dziedātājas Bijonsē uzstāšanos „Super Bowl” izcīņas koncertā runā aizvien. Popzvaigzne tajā bija spoža un viņas figūru var apskaust daudzas! Bijonsē sievišķīgās formas – tas esot necilvēcīgu pūliņu rezultāts. Populārā dziedātāja pie figūras nenogurdama strādā katru dienu!

Lai saglabātu augumu lieliskā formā, dziedātāja Bijonsē ik dienas trenējas gluži kā sportiste. Piecas reizes nedēļā viņa apmeklē sporta zāli, turklāt viņa strādā arī intensīvi savu šovu mēģinājumos, kas nereti sasniedz līdz pat deviņām stundām dienā. Interneta portāls „The Challenger” informē, ka viens no Bijonsē iemīļotākajiem treniņiem esot nesteidzīgas un intensīvas skriešanas apvienojums uz skrejceliņa.

„Es nevaru ēst, ko iegribas, un nevaru ignorēt sporta zāli,” norādījusi pasaulslavenā dziedātāja. „Es cenšos veikt tik daudz kardiotreniņu, cik vien spēju. Ja man ir bijusi gara diena ar deju mēģinājumiem, kas šķiet nekad nebeidzas, es [sporta zālē uz celiņa] noskrienu trīs jūdzes. Ja tajā nav bijis mēģinājuma – tad skrienu sešas jūdzes.”

Reizi nedēļā Bijonsē nodarbojas ar jogu. Kad vien viņai ir nedaudz brīva laika, dziedātāja nododas arī piecu minūšu garai vingrošanai. „Man uz kājām un gurniem mūždien ir zilumi. Bet bez tā neiztikt: ja reiz esi sākusi, jātiek līdz uzvarai,” kādā intervijā atzinusi mūziķe.

Grūtniecības laikā, kad Bijonsē gaidīja meitiņu Blū Aiviju, viņa pieņēmās svarā par aptuveni 27 kilogramiem. Lai atbrīvotos no liekā svara, viņa ievēroja striktu diētu – ēda tikai salātu lapas un regulāri nodevās skriešanai uz skrejceliņa. Bijonsē ir 1.69 m gara un uzskata, ka viņas augumam atbilstošs ir 59 kg liels svars, kādu viņa cenšas uzturēt.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press