foto: Publicitātes
69 gadus veca dalībniece un pašmāju “Džastins Bībers” - kas šodien pārsteigs šovā "X faktors"
Liriskais soprāns Ligita.
TV
2018. gada 30. septembris, 12:22

69 gadus veca dalībniece un pašmāju “Džastins Bībers” - kas šodien pārsteigs šovā "X faktors"

Jauns.lv

Šovakar TV3 ekrānos būs skatāms šova “X faktors” pēdējais atlases raidījums, pēc kura jau sekos “Krēslu izaicinājumi”. Vakara gaitā žūriju pārsteigs gan jauni talanti - paraolimpiskā bobslejiste, dziedošā policiste, latviešu “Džastins Bībers”, gan arī prožektoru gaismu iepazinušie mākslinieki – mūziķe Laima Dimanta, vokālās grupas “Framest” ex-dalībnieks Roberts Memmēns, Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers un citi.

Atlases raidījumu ietvaros tika atlasīti labākie no labākajiem pretendentiem uz nākamo atlases kārtu – krēslu izaicinājumiem, kuru laikā katram žūrijas pārstāvim tiek dots uzdevums izvēlēties savai komandai atbilstošākos četrus pretendentus, kurus virzīt pretī uzvarai.

Pretendenti tiek izvēlēti sekojošajās kategorijās: 16-25 gadi, 25 un vairāk gadu, kā arī vokālās grupas.

Romantiskais duets “Signe un Jānis” ir kopā gan dzīvē, gan uz skatuves jau astoņus gadus. Viņu stāsts sākās vēl vidusskolā – Jānis mācījās par džeza pianistu, savukārt Signe apguva akadēmisko vokālu, tā abi esot sadziedājušies un dzied kopā arvien. 

Ieskats šova "X faktors" atlases ceturtajā raidījumā

TV šova "X faktors" 2018. gada sezonas 4. raidījums.

gallery icon

Skatītājus šovakar iepriecinās dziedošā policiste Alise, kas ikdienā strādā Valsts policijā par kriminālo izmeklētāju, taču brīvajā laikā piestrādā par picas piegādes kurjeru.

Īpašs pārsteigums būs Ligita, kurai ir 69 gadi, tādējādi iemantojot šova “X faktors” vecākās dalībnieces statusu. Ligita pati apgalvo, ka viņas balss ir liriskais soprāns un ar to ļoti lepojas, tomēr žūrijas sirdis Ligita nespēj iekarot.

Uz atlases skatuves kāps arī jau pieredzējusī mūziķe Laima Dimanta, kas pazīstama ar dalību šovā “Dziedošās ģimenes”, pārstāvot Dimantu ģimeni. Laima ir veidojusi arī vairākas muzikālās sadarbības, kā viena no populārākajām – dziesma “Mainīt pasauli” kopā ar mūziķi Gustavo.

Savukārt skaistuma pavēlnieks Māris piedalās šovā, lai iegūtu adrenalīnu. Māra nodarbošanās ir mūzika, un kopīgais bizness ar draudzeni ir skaistuma kopšanas salons, kur viņš ieņem “izmēģinājuma zaķa lomu, ļaujot uz sevis izmēģināt sejas maskas, procedūras u.c.” kā atklāj pats mākslinieks.

Starp citiem dalībniekiem būs arī paraolimpiskā bobslejiste Annija Krūmiņa, Liepājas teātra aktieris Viktors Ellers, nebijis duets – mamma un meita, kas izpildīs Laura Reinika dziesmu “Tik balti” krievu un latviešu valodā, lokālais “Džastins Bībers” Rolands Bērziņš, Anastasija, kas uz atlasi ieradusies kopā ar draudzeni Kattie no Baltkrievijas, kas jau ir iekļuvusi atlases nākamajā kārtā, grāvjracis, brīvmāksliniece un citi.