Tas aizņem tikai 12 stundas nedēļā. Paltrovas tvirtās sēžamvietas noslēpums. FOTO
Holivudas aktrise Gvineta Paltrova vingro sešas reizes nedēļā, katru reizi ne mazāk kā divas stundas. Lai gan vairums sieviešu viena otru un pašas sevi mierina, ka ar gadiem figūra mainās ne uz to labāko pusi, Gvineta šķiet nolēmusi pierādīt pretējo.
Slavenības
2016. gada 28. februāris, 06:22

Tas aizņem tikai 12 stundas nedēļā. Paltrovas tvirtās sēžamvietas noslēpums. FOTO

Jauns.lv

Nekādas plastiskās ķirurģijas. Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (43) atklāj, kā intensīvs treniņu režīms divu bērnu māmiņas nebūt ne tik tvirto sēžamvietu spējis pārvērst "22 gadus vecas striptīza dejotājas" cienīgā.

Lai uzturētu augumu nevainojamā formā un sēžamvietu tvirtu kā jaunai meitenei, aktrise Gvineta Paltrova iegulda drakonisku darbu. Viņa vingro sešas reizes (!) nedēļā un katra no nodarbībām nav īsāka par divām stundām! Šāds intensīvs darbs atmaksājas un 43 gadus vecās aktrises sēžamvietu var apskaust arī gados uz pusi jaunākas sievietes.

Lai gan vairums sieviešu viena otru (un pašas sevi!) mierina, ka ar gadiem figūra mainās ne uz to labāko pusi, Gvineta šķiet nolēmusi pierādīt pretējo, – ka ar gadiem un personīgās treneres Treisijas Andersones palīdzību, figūra var kļūt aizvien skaistāka un perfektāka.

Video pamācībā, ko personīgā trenere nosūtījusi aktrisei, viņa Paltrovai nosaka striktu vingrojumu režīmu, kas paredz kāju cilāšanu visos virzienos – augšā, lejā, sāņus, uz krēsla... Gvineta atzīst, ja katru no vingrinājumiem ar katru kāju izpilda 60 reizes (turklāt kājām vingrojumu laikā piesaitēti nelieli atsvariņi, lai vingrinātu muskulatūru) – tas palīdz uzlabot sēžamvietas tvirtumu.

„Tas ir patiešām smagi,” ievietojot video savā mājaslapā „Goop”, norāda aktrise. „Taču dariet kā viņa iesaka darīt un es zvēru, ka jau pēc desmit dienām redzēsiet, kā dibens maina formu. Es vingrinājumus pildu ar vienu mārciņu (0.454 kg) smagiem atsvariņiem un tad es ķeros pie viņas deju aerobikas DVD. Dažas dienas es ienīstu vingrošanu, dažas dienas man tā patīk. Taču es pie tās turos. Neatlaidība ir ļoti svarīga.”

Gvineta jau agrāk intervijās norādījusi, ka pateicoties Treisijai Andersonei, kura trenējusi arī Madonnu un Dženiferu Anistoni, aktrises „sašļukušais dibens atkal atguvis formu”.  

Reiz Gvineta lepojās ar savu pēcpusi, atstāstot kādu gadījumu no dzīves: „Sarunā ar draudzeni es teicu – ‘Zini, nav tik slikti 40 gadus vecai sievietei, vai ne?’. Un viņa man atbildēja –‘Nav slikti pat 22 gadus vecai striptīza dejotājai!’”

„Mana metode ne tikai strukturē jūsu muskuļus, lai tie būtu stipri, bet arī strādā ar problēmzonām,” norādījusi trenere Treisija Andersone.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press