Gada vislabāk ģērbtā slavenība - hercogiene Megana
Slavenības
2018. gada 6. septembris, 11:05

Gada vislabāk ģērbtā slavenība - hercogiene Megana

Jauns.lv

Slavenību izdevums "People" publicējis 2018. gada vislabāk ģērbto dāmu sarakstu un tā pirmajā vietā ierindojis jauno Saseksas hercogieni Meganu.

Uzreiz pēc saderināšanās ar princi Hariju aktrise Megana Mārkla kļuva par vienu no stila noteicējām pasaules modē. Viņas tērpi iedvesmojuši tūkstošiem sieviešu; kleitas, kurās Megana redzēta pasākumos, uzreiz tiek izpirktas.

Megana Mārkla slavenajā trenča kleitā

Nelsona Mandelas simtgadei veltītas izstādes atklāšanu Londonā Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmola „Nonie” darinātā maigi rozā trenča kleitā.

gallery icon

Piemēram, kad internetā parādījās fotogrāfija, kurā Megana redzama, nesot lususa zīmola Strathberry somu 740 dolāru vērtībā, no interneta veikaliem tā pazuda... 11 sekunžu laikā.

Kā vērtē "People" eksperti, Megana jau no pirmās iziešanas sabiedrībā vienlaikus izskatījusies gan karaliska, gan tāda, ar ko sevi var asociēt ikviena: "Viņas tērpi ir brīnišķīgi piegriezti. Nav nekā pārdroša, bezkaunīga vai ekstrēma. Tās tiešām ir skaistas drēbes, kas mugurā skaistai sievietei."

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon

Megana turklāt neizvēlas tikai augstās mdoes zīmolus - vienu dienu velk "Carolina Herrera", bet citudien redzama "Mother Denim" vai "Club Monaco" tērpā, kas pa kabatai ir teju ikvienam. Turklāt iznes pasaulē arī mazāk zināmus brendus - tā, piemēram, populāra, pēc Meganas kādas iziešanas sabiedrībā kļuva kanādiešu tērpu darinātava "Nonie". 825 dolāru vērto trenci sievietes tā pieprasa, ka viss, protams, izpirkts un vēl tagad ir krietna gaidīšanas rinda, lai pie tāda tiktu.

"People" izveidotajā šī gada vislabāk ģērbto sieviešu sarakstā bez Mārklas vēl iekļautas aktrises Lupita Njongo, Sandra Buloka, Keita Blanšeta, Mārgota Robija, Endžela Baseta un Treisī Elisa Rosa, Holivudas zvaigznes Džordža Klūnija kundze Amala, dziedātāja Dženifera Lopesa, soctīklu un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana.