Pirms peldes okeānā Dženifera Lorensa izskalo muti ar aliņu. Brīvdienu bikini FOTO
Dženifera Lorensa paskalo muti ar pāris malkiem alus un izspļauj dziru ūdenī. Pirms peldēšanās okeānā lietot alkoholu nedrīkst! To aktrise labi saprot.
Slavenības
2016. gada 10. marts, 05:15

Pirms peldes okeānā Dženifera Lorensa izskalo muti ar aliņu. Brīvdienu bikini FOTO

Jauns.lv

"Oskara" balvas laureāte aktrise Dženifera Lorensa (25) devusies uz Bahamu salām, kur bauda jūru, sauli un vēju un iemalko aliņu tieši no pudeles.

Pirms pāris gadiem, kad grupas „Coldplay” mūziķi Krisu Mārtinu vienoja romantiskas jūtas ar talantīgo aktrisi Dženiferu Lorensu, viņš izteicās, ka patīkot būt kopā ar šo jauno dāmu, jo viņa ir jautra un daudz smejas, ka viņa ir ļoti nesamākslota un dabiska, ka viņa nevairās „grēkot” šad tad ēdot picu, uzsmēķējot un iedzerot pa grādīgajam. „Krisam ir tāda sajūta, ka viņš satiekas ar kādu, kurai piemīt it viss, kas viņam pašam pietrūcis vienpadsmit aizvadītos gadus,” tolaik izteicās kāds paziņa.

Arī nesen, kad aktrise devusies atpūtā uz Bahamu salām, viņa uz jahtas manīta ar alus pudeli rokā, malkojam dzērienu tieši no kakliņa. Taču šoreiz Dženifera paņēma vien dažus malkus dziras, paskaloja tos mutē un pēc tam izspļāva jūrā. Viņa nebija tik neapdomīga, lai riskētu ar savu dzīvību: dzerot alkoholu un tūlīt pat metoties okeānā peldēties. Pēc mutes skalošanas procedūras aktrise devās jūrā snorkelēt un vērot zem ūdens esošos iemītniekus.

Atpūtai uz ūdens Dženifera bija izvēlējusies tumši zilu divdaļīgu bikini ar sīku ziedu apdruku. Šo 208 eiro vērto peldkostīmu darinājis zīmols „Isabel Marant”.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press