Dziedātājas Ališas Kīzas ģimene gada laikā pārdod jau otru sapņu māju. Diez kur viņi dzīvos? FOTO
Dziedātāja Ališa Kīza un viņas vīrs mūziķis Swizz Beatz nolēmuši pārdot četru guļamistabu brīvdienu māju Fēniksā, jo secinājuši, ka tagad, kad ir divu mazu bērnu vecāki, viņi šajā mājā tikpat kā nedzīvos.
Slavenības
2016. gada 19. marts, 12:42

Dziedātājas Ališas Kīzas ģimene gada laikā pārdod jau otru sapņu māju. Diez kur viņi dzīvos? FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Ališa Kīza (35) ar vīru mūziķi Swizz Beatz (37) nolēmuši pārdod ģimenes brīvdienu māju Fēniksā, kuru pāris raksturo kā „maģisku vietu”.

732 kvadrātmetru lielo īpašumu Arizonas štatā pāris iegādājās 2008. gadā, samaksājot par to 3.90 miljonus ASV dolāru. Tagad par mazāku summu – 3.85 miljoniem ASV dolāru – viņi māju vēlas pārdot. Ģimenei aizvien patīk šī skaistā četru guļamistabu māja un rajons, kurā tā atrodas. Ališa Kīza un Swizz Beatz nolēmuši pārdot īpašumu, jo secinājuši, ka tagad, kad ir divu mazu bērnu vecāki, viņi šajā mājā tikpat kā nedzīvos.

Ališa Kīza un Swizz Beatz apprecējās 2010. gada jūlijā. Viņiem ir divi kopīgi dēli – piecus gadus vecais Īdžipts Daouds un gadu vecais Dženesis Ali.

„Mēs vēlamies atrast kādu, kurš pilnībā izmantotu un novērtētu šo skaisto māju,” izdevumam „The Arizona Republic” izteikusies dziedātāja. „Mēs gribam, lai kādam tā pieder, viņš to mīl un bauda tajā dzīvi.”

2008. gadā, kad abi mūziķi šo īpašumu iegādājās, viņi teica: „Šī māja bija sapņa piepildījums, tāpēc mēs to saucām par Sapņu zemi.”

„Brīnišķīgais klimats, burvīgā ainava, māksla un kultūra, un vēl tas, ka Fēniksa nav tik pārapdzīvota kā citas vietas, kur ir silts laiks. Tas viss bija būtisks iemesls par labu šim pirkumam,” nostalģiski atceras Ališa.

Dziedātāja slavē arī pašu māju, kurā ir četras guļamistabas, piecas vannasistabas, garāža sešām automašīnām un „izcila drošība”.

„Māja ir plaša un gaiša, aprīkota ar visām modernajām ērtībām,” norāda Ališa Kīza. „No tās paveras visskaistākie skati. Visi, kas bijuši ciemos, bijuši pārsteigti par izjūtām, kādas pārņem šajā mājā. Pasaulē patiešām nav otras tādas vietas kā šī!”

Māja celta 2004. gadā. Logi tajā sniedzas no grīdas līdz pat griestiem. Ir pieejams 800 pudeļu glabāšanai piemērots vīna pagrabs, spēļu istaba ar bāru, sporta zāle, kā arī lifts un peldbaseins.

Atgādināsim, ka pērnā gada augustā ģimene par 14.9 miljoniem ASV dolāru pārdošanā izlika savu grezno 8 guļamistabu un 20 vannasistabu muižu Ņūdžersijā. Šo īpašumu viņi bija iegādājušies 2013. gadā par 12.1 miljonu ASV dolāru no Holivudas aktiera Edija Mērfija.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press