foto: REUTERS
Savaņģots vēl viens slavens vecpuisis - šomēnes precēsies Hjū Grants
Aktieris Hjū Grants ar draudzeni Annu Eberstīnu pērn "Zelta globusu" pasniegšanas ceremonijā.
Slavenības
2018. gada 21. maijs, 14:01

Savaņģots vēl viens slavens vecpuisis - šomēnes precēsies Hjū Grants

Kasjauns.lv

Šomēnes Lielbritānijā gaidāmas vēl vienas kāzas, kurās par precētu vīru kļūs viens no slavenākajiem planētas vecpuišiem, – savu mīļoto Annu Eberstīnu (39) esot bildinājis aktieris Hjū Grānts (57).

Hjū un zviedru TV producenta Eberstīna ir pāris jau sešus gadus, un viņiem ir trīs bērni – piecgadīgs dēls Džons, 2015. gada decembrī dzimusi meita, kuras vārdu medijiem tā arī nav izdevies noskaidrot, un šogad martā pasaulē nākusi vēl viena atvase – par to kādā sarunu šovā izpļāpājās Granta bijusī draudzene aktrise Elizabeta Hērlija.

Hjū Grānts ar trešā bērna māti vēro tenisa spēli

Britu aktieris Hjū Grānts kopā ar sava trešā bērna māti – zviedru TV producenti Annu Elizabeti Ebersteinu – bija devies ...

gallery icon

Grants savu privāto dzīvi rūpīgi tur noslēpumā. Zināms gan, ka viņam ir piecas atvases.

Bez trim Annas bērniem divus viņam dāvājusi viesnīcas reģistratore Tiņlaņa Honga. Abu vecākajam bērnam - meitai Tabitai – septembrī apritēs septiņi gadi, bet četrus gadus vecs ir viņu dēls Fēlikss.

Pasaulē puika nāca laikā, kad Grants uz kādu brīdi bija pašķīries no Annas. Tā nu Hjū tagad no divām dāmām ir pieci bērni, no kuriem neviens nav vecāks par septiņiem gadiem....

It kā rūdītā vecpuiša Hjū Granta pielūdzējām nepietiktu ar ziņu, ka viņš beidzot ies pie altāra, aktieris sava talanta cienītājas sarūgtinājis arī ar draudiem nekad vairs nefilmēties romantiskās komēdijās.

Viņš uzskata - šādām lomām esot kļuvis par vecu un neglītu.