Aktiera un seriāla "UgunsGrēks" zvaigznes Artūra Dīča ģimenē pieaugums
Artūrs un Ieva savā kāzu dienā – 2012. gada 20. septembrī.
Slavenības
2018. gada 19. marts, 07:37

Aktiera un seriāla "UgunsGrēks" zvaigznes Artūra Dīča ģimenē pieaugums

Kasjauns.lv

Dailes teātra aktieris un seriālu scenāriju autors Artūrs Dīcis kļuvis par tēti otrajam dēlam, kas nosaukts par Frici.

Neilgi pirms jaunākā dēla Friča nākšanas pasaulē, sadevies rokās ar dzīvesbiedri Ievu Ozolu-Dīci, aktieris Artūrs Dīcis apmeklēja Spēlmaņu nakts ceremoniju.

Aktiera un dramaturga Artūra Dīča, kas plašu atpazīstamību guva TV seriālā UgunsGrēks, un viņa sievas Ievas Ozolas-Dīces pusotru gadu vecais dēls Kārlis nu ir kļuvis par lielo brāli Fricim, kas pasaulē nācis 6. martā. Tas notika divas dienas pirms tēva dramatizējuma "Arī vaļiem ir bail" pirmizrādes Latvijas Nacionālajā teātrī. Aktiera darbu Dailes teātrī Artūrs Dīcis jau vairākus gadus apvieno, aizrautīgi rakstot lugas un scenārijus. Viņa iepriekšējais darbs "Lidojošais Travolta" Spēlmaņu naktī bija nominēts balvai Gada sasniegums oriģināldramaturģijā. Arī režisora Elmāra Seņkova vadībā tapusī jaunā izrāde "Arī vaļiem ir bail" ir gan publikas, gan kritiķu atzinīgi novērtēta.

Sarkanais paklājs un visas "UgunsGrēks" zvaigznes seriāla noslēguma svinībās

2017. gada 19. maijā finišēja seriāls "UgunsGrēks". To seriāla radošā komanda un aktieri atzīmēja ar kopīgu pēdējo sēriju noskatīšanos - ...

gallery icon

Dīcis ir arī scenārija autors TV seriālam "Ēnu spēles", un, kā izrādās, iepriekšējās sezonas pirmās sērijas tapušas uzreiz pēc vecākā dēla piedzimšanas, pastaigājoties ar ratiņiem. „Kad Kārlis bija pavisam mazs, izbaudīju laiku, kad varēju viņu ielikt ratiņos un uz trim stundām doties pastaigā. Kamēr viņš mierīgi gulēja, man bija laiks perināt sižetus. Citreiz pietika ar vienu pastaigu, lai pamatkodols sērijai būtu gatavs,” pērn stāstīja Artūrs. Nu viņam ir iespēja radošajam lidojumam nodoties, arī vedot pastaigās jaunāko atvasi.