Nekad neticēsiet, ar kādu biznesu nodarbojas šīs mūķenes. FOTO
Nekas cilvēcisks viņām nav svešs!
Trakā pasaule
2016. gada 1. aprīlis, 08:13

Nekad neticēsiet, ar kādu biznesu nodarbojas šīs mūķenes. FOTO

Jauns.lv

Viņas, protams, dzīvo drusku citādā pasaulē, taču vēl bez Dieva vārda šīs apņēmīgās dāmas dzīvo zemes dzīvi ar visiem tās kārdinājumiem un vajadzībām.

Simpātiskās mūķenes pirms gada iebrāzās uzņēmējdarbībā ar nišas produktu – viņas nolēma, ka jāsāk audzēt marihuānu. Māsa Keita un māsa Dārsija labi zināja medicīniskās zālītes pozitīvo ietekmi uz veselību, īpaši tādām ligām kā migrēna un muguras sāpes. Drīz vien bizness uzņēma apgriezienus un tagad savā audzētavā Kalifornijā viņas kopj jau prāvu daudzumu marihuānas, ar to pelnot naudu. No lapiņām top gan pulveris, gan tinktūra, gan arī smēķi, un Dieva meitas to pamatā tirgo internetā. Diemžēl tagad abu rūpalam pienākuši grūti laiki un nāksies mainīt dzīvesvietu turp, kur likumi marihuānas tirdzniecībai un pīpēšanai ir pretimnākošāki. Viņas cer, ka līdz ar popularitātes vilni nāks arī ienākumi, jo patlaban māsām esot grūti nomaksāt ikmēneša rēķinus.

Neko darīt, biznesā ir kāpumi, ir kritumi...

Mūķeņu produkcijai ir savs zīmols „Sisters of Valley”, un produkcija ir sertificēta. Ikviens klients var baudīt arī īpašo Keitas un Dārsijas dāvāto bonusu, proti, pirms katras tinktūras pārdošanas par sirdzēju tiek aizlūgts. No darba brīvajā laikā kāsītīm ļaujas arī pašas sievietes.

 

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmumi no shaughandjon.com

Tēmas