Izjukušas Binnijas attiecības ar nesen dzimušā dēla tēvu
Aizvadītā gada novembrī nekas neliecināja par attiecību krīzi. Binnija un Matīss apmeklēja kāda bāra atklāšanu, sadevušies rokās un visu vakaru bija nešķirami. Tomēr nu viņi vairs nav kopā, un dēlu Binnija audzina bez tēva klātbūtnes.
Slavenības
2016. gada 5. aprīlis, 11:06

Izjukušas Binnijas attiecības ar nesen dzimušā dēla tēvu

Kasjauns.lv

Raidījuma „LNT brokastis” vadītāja un skaistumkopšanas salona „BBBinnija” īpašniece Binnija Ārberga (40) ar mīļoto vīrieti ugunsdzēsēju un dīdžeju Matīsu Upleju (26) sagaidījuši savu pirmdzimto, taču, kā vēsta žurnāls „Privātā dzīve”, viņu attiecības izirušas.

Binnijas un Matīsa dēls piedzima 22. martā un puikam doti divi vārdi – Rodrigo Luiss. Pirmo vārdu dēlam izvēlējies tēvs, bet otro - Binnija. Ārberga un Uplejs savas attiecības oficiāli nav reģistrējuši, bet atvasei dots tēva uzvārds. Līdz ar mazuļa piedzimšanu Binnijai piepildījies ilgi lolotais sapnis. Kļūt par māmiņu viņa alka jau gadiem, taču skaistās ģimenes dzīves vietā Binnija par mazuli rūpējas viena.

Kaut arī tagad – pāris nedēļas pēc pirmdzimtā nākšanas pasaulē – Binnija un Matīss plašākus komentārus par abu kopdzīvi nesniedz, Matīss žurnālam “Privātā dzīve” vien atzinis, ka viņiem vairs nav attiecību.

Binnija Ārberga un Kuldīgas ugunsdzēsējs Matīss Uplejs satikās pirms trim gadiem, kad par Binniju teju 15 gadus jaunākais puisis piedalījās viņas vadītajā TV šovā ar zīmīgo nosaukumu „Precamies?!”. Tur no trim precēties kārajām jaunkundzēm viņš nevienu neizvēlējās. Jau raidījumā Binnija Matīsu apbēra ar komplimentiem, paziņojot, ka viņai par Matīsu radies priekšstats kā par skaistu, inteliģentu un mīlošu puisi, kā arī pauda izbrīnu, kā tad viņam nav meitenes. Rezultātā Binnija, kas 2010. gadā izšķīrās no režisora Dž.Dž.Džilindžera, neilgi pēc liktenīgā raidījuma uzsāka attiecības ar iznesīgo ugunsdzēsēju.

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva