foto: Vida Press
Spilgti zils „Lamborghini” un kedas par 5 tūkstošiem. Bībers parāda klasi, kā jādodas uz sporta zāli
Spilgti zils auto un spilgti sarkanas botas. Viss ir visdārgākais, ko par naudu iespējams nopirkt.
2018. gada 14. februāris, 19:50

Spilgti zils „Lamborghini” un kedas par 5 tūkstošiem. Bībers parāda klasi, kā jādodas uz sporta zāli

Kasjauns.lv

Runā, ka dziedātāja Džastina Bībera (23) kapitāls mērāms 80 miljonos ASV dolāru. Un to var manīt. Uz sporta zāli kanādiešu mūziķis devās vismaz 450 000 ASV dolāru vērtā „Lamborghini” automašīnā, bet kājās bija apāvis botas par 5 000 ASV dolāru! Tās ir no repera Kanjes Vesta izdotās apavu līnijas.

Elektro zilā „Lamborghini” automašīna ir pavisam jauns guvums kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera spēkratu kolekcijā. Savukārt sarkano sporta apavu modelis šobrīd uzskatāms par retumu. Repera Kanjes Vesta radītie apavi „Nike Air Yeezy 2 Red October” ir pēdējais viņa dizains, ko Vests izstrādājis sadarbībā ar zīmolu „Nike”. Turpmāk viņš sadarbosies ar „Nike” konkurentiem – zīmolu „Adidas”.

Tā Džastins Bībers dodas uz sporta zāli

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers uz sporta zāli devās $ 450 000 vērtā „Lamborghini” automašīnā, bet kājās bija apāvis botas par ...

gallery icon

Spilgtajiem sporta apaviem dziedātājas Selēnas Gomesas te-ir-te-nav mīļotais vīrietis bija pieskaņojis koši sarkanu stilīgu rokas saiti ar uzrakstu „Supereme”, kas sedza tikai viņa kreiso roku.

Sporta zāles apmeklējumam Džastins Bībers izvēlējies baltu t-kreklu un krēmkrāsas šortus, ko radījis viņa iecienītais zīmols „Daniel Patrick”.

foto: Vida Press
Sarkanie elementi ļoti saskaņoti.

Romantisko Valentīndienu Bībers un viņa draudzene Selēna Gomesa atzīmējuši jau aizvadītajā nedēļas nogalē. Pāris to pavadījis viesnīcā „Montage” Kalifornijas piekrastē.
„Selēna bieži paliek pie Džastina...,” laikrakstam „New York Post” izteicies kāds paziņa. „Viņa te ir kopā ar Džastinu, te nav. Tagad viņi atkal ir kopā... Pagaidām.”

Selēna Gomesa un Džastins Bībers atkal pavada laiku kopā

Selēna Gomesa un Džastins Bībers atkal pavada laiku kopā.

gallery icon

Vairākkārt šķiroties un atkal salabstot, Bībers un Gomesa bija kopā no 2011. gada līdz 2014. gadam. Abi attiecības kārtējo reizi atjaunoja aizvadītajā gadā, pēc tam, kad Selēna bija izšķīrusies no mūziķa The Weeknd.

Džastina Bībera un Selēnas Gomesas romantika

Pēc divu gadu ilgas draudzības popzvaigznes Džastins Bībers un Selēna Gomesa pirmoreiz izšķīrās 2012. gada novembrī. Pēc tam viņi vairākkārt ...

gallery icon

Paparaci izjauc Bībera romantisko pastaigu ar draudzeni

gallery icon