foto: Vida Press
Visas kā viena. Slavenas dāmas parāda kāju balvu vakarā
Dziedātāja Helsija, modele Ešlija Grehema, aktrise Olīvija Kalpo un supermodele Heidija Kluma.
Sarkanais paklājs
2018. gada 10. februāris, 06:22

Visas kā viena. Slavenas dāmas parāda kāju balvu vakarā

Kasjauns.lv

Vairākas šovbiznesa aprindās labi pazīstamas sievietes apmeklējušas „amfAR” balvu ceremonijas vakaru Ņujorkā melnos vakartērpos ar dziļu šķēlumu, kas atsedz vienu daiļās dāmas kāju.

Dāmas izrāda kāju „amfAR” Gala pasākumā

Dāmas izrāda kāju „amfAR” Gala pasākumā.

gallery icon

Pirms sešiem gadiem, kad aktrise Andželina Džolija apmeklēja „Oskara” balvu ceremoniju melnā tērpā ar dziļu šķēlumu, kas atsedz vienu viņas kāju visā tās garumā, daudzi smējās. Visu uz sarkanā paklāja pavadīto laiku aktrise īpaši piedomāja, lai viņas aristokrātiski baltā kāja būtu visiem redzama. „Vai ir kāda ķermeņa daļa, par kuru „Oskaru” balvu ceremonijā diskutēts visvairāk,” dienu pēc Kinoakadēmijas balvu vakara smējās tūkstošiem cilvēku visā pasaulē. „Tā ir Andželinas Džolijas labā kāja!” Slavenās aktrises kājai pat tika radīts savs konts sociālās saziņas tīklā „Twitter”.

Andželinas Džolijas labā kāja

gallery icon

Vai arī modeles Heidijas Klumas, dziedātājas Helsijas, modeles Ešlijas Grehemas un aktrises Olīvijas Kalpo kājas tagad tiks pie saviem privātajiem kontiem sociālajos tīklos? Arī šīs dāmas nesenajā balvu ceremonijas vakarā iepozējušas līdzīgi kā savulaik Džolija.

Vācu supermodeles Heidijas Klumas tērps ir no modes nama „Zuhair Murad” 2017. gada pavasara augstās modes kolekcijas. Šo vakarkleitu internetā vairs nav iespējams iegādāties.

Dziedātāja Helsija bija izvēlējusies kleitu, ko darinājis zīmols „Georges Hobeika”, modele Ešlija Grehema ģērbusies asimetriskā tērpā no modes nama „Vivienne Westwood” kolekcijas, bet aktrise un bijusī „Mis Visums 2012” uzvarētāja Olīvija Kalpo zīmola „Redemption” tērpā no 2017. gada rudens augstās modes kolekcijas.

„amfAR Gala” pasākums ik gadus notiek tieši pirms Ņujorkas modes nedēļas, kura atklāta šo ceturtdien. Pasākumā godāti cilvēki par viņu ieguldīto darbu AIDS/HIV apkarošanā.