Lūsēns jubilejā atsakās no alkohola un lutina sevi ar saldumiem. FOTO
Jānis Lūsēns savā dzimšanas dienā pamuzicēja un tad ķērās pie svinībām. Dažādi labumi – alkohols, gaļa un saldumi – nu jau kādu laiku strīpoti no komponista ēdienkartes. Ballītē Jānis gan mazliet sagrēkoja, notiesājot pat trīs kūkas gabalus.
Slavenības
2016. gada 12. aprīlis, 05:37

Lūsēns jubilejā atsakās no alkohola un lutina sevi ar saldumiem. FOTO

Jauns.lv

Lūsēns, atzīmējot 57. dzimšanas dienu, ar viesiem saskandināja glāzes, kurās bija bezalkoholiskais šampanietis. Tāpat viņš arī atteicies no saldumiem. Jubilejas ballītē gan viņš „norāvās” un palutināja sevi ar trim tortes gabaliem.

Nav noslēpums, ka komponists Jānis Lūsēns cenšas ievērot veselīgu dzīvesveidu. Jau daudzus gadus mūziķis ir veģetārietis – neēd gaļu un tās izstrādājumus, kā arī saldumus. „Arī no alkohola atturos. Jau divus gadus nedzeru neko un nemaz,” ziņo Lūsēns. Viņš palepojas, ka no iedzeršanas netikuma ticis vaļā paša spēkiem. „Tāpēc arī dzimšanas dienas galdā bija tikai dzērveņūdens un bezalkoholiskais šampanietis,” norāda gaviļnieks.

Pagājušajā nedēļā dzimšanas dienu Jānis atzīmēja, kopā ar dziedātāju Ingu Pētersonu uzstājoties Kuldīgā ar jauno koncertprogrammu „Romantika”. Pēc koncerta Kultūras centrā komponists kolēģus pulcēja nelielās svinībās, kurās sveicējus, tostarp savu mammu Veltu, cienāja ar jubilejas torti un veģetārām uzkodām.


Kasjauns.lv / Foto: Inta Mengiša, Ieva Benefelde