foto: Publicitātes
Ķestera ēra seriālos beidzas! Viņš vairs nefilmēsies „Svešajā sejā”
Ģirts Ķesteris, kuru visu laiku zinājām kā plikgalvi, seriālā "apaudzis". Nez, tas bija par iemeslu, ka viņam liek galvā likt parūku, bet nu Ķesteris pēc daudziem seriālos pavadītiem gadiem, met mieru tēlošanai seriālos.
TV
2018. gada 8. janvāris, 17:32

Ķestera ēra seriālos beidzas! Viņš vairs nefilmēsies „Svešajā sejā”

Kasjauns.lv

Aktieris Ģirts Ķesteris vairs nefilmēsies TV3 seriālā „Svešā seja”, līdz ar to arī savu dzīvi beigs dakterītis Rihards Muižnieks.

Sarkanais paklājs un visas "UgunsGrēks" zvaigznes seriāla noslēguma svinībās

2017. gada 19. maijā finišēja seriāls "UgunsGrēks". To seriāla radošā komanda un aktieri atzīmēja ar kopīgu pēdējo sēriju noskatīšanos - ...

gallery icon

Šur tur izskanējis, ka Ķesteris atteicies filmēties seriāla nākamajā sezonā, kas sāksies janvāra beigās. Tomēr, sazinoties ar pašu aktieri, viņš portālam Kasjauns.lv norāda, ka „tā ir aplama informācija un neatbilst patiesībai”. „Tas, ka esmu uzmetis lūpu un aizgājis no seriāla, neatbilst patiesībai. Tas ir nekorekti tā rakstīt, jo neko tādu nevienam teicis neesmu,” pārsteigts ir aktieris.


Viņš apstiprina, ka seriālā nespēlēs, taču iemesls ir pavisam cits – „Svešās sejas” veidotāju ieskati par tēlu dzīvi. „Mans tēls – Rihards Muižnieks – ir tāds noapaļots ar sākumu un beigām. Viņš veidojās kā centrālais tēls ar vairākiem atzariem, domāju, ka šie atzari turpinās funkcionēt ļoti veiksmīgi un viss būs kārtībā,” pauž Ķesteris. Lai arī, sākot filmēties, tālu uz priekšu par seriāla varoņu gaitām nekas nebija zināms, to, ka vairs nebūs Riharda, Ķesteris uzzinājis jau pirms kāda laika. 
Vaicāts, vai jūtas, ka seriālu ēra nu būtu galā, aktieris nepiekrīt, sakot, ka labprāt pieņems jaunus izaicinājumus, ja tādi tiks piedāvāti.

Pusgadsimta jubilejā sveic Latvijas teātra sekssimbolu Ģirtu Ķesteri

gallery icon

„Bet šāda maza pauzīte ir ļoti veselīga un profilaktiski noderīga!” priecājas aktieris, kurš jauno gadu Dailes teātrī sācis, pēc ilgiem laikiem gatavojot divas lielās lomas uz lielās skatuves. „Man teātrī ir ļoti bagāta sezona, varu no priekiem lēkāt uz vienas kājas. Esmu gandarīts!” piebilst aktieris, kurš pēdējo 15 gadu laikā arvien bijis klāt Latvijā populārākajā seriālā „UgunsGrēks”.


Tiesa, kā liecina reitingi, jaunais seriāls „Svešā seja” nespēj sasniegt „UgunsGrēka” panākumus – decembrī seriāls nav bijis skatītāko produktu divdesmitniekā, kamēr „UgunsGrēks” allaž ieņēma vietu topa augšgalā. Tas liek domāt, ka seriāla veidotāji ķērušies pie būtiskas projekta pārveides un janvāra beigās skatītājus gaida pārsteigumi.

Puspliks Rešetins un Ķesteris! Ieskats komēdijas "Svingeri" aizkulisēs

gallery icon