Meganas Foksas gaidāmā bērna tēvs esot viņas bijušais vīrs. FOTO
Apmeklējot „CinemaCon” pasākumu Lasvegasā, aktrise Megana Foksa pat necentās slēpt augošo vēderiņu. Tieši pretēji, ar piegulošās mini kleitas un īsās ādas jakas palīdzību viņa to vēl vairāk akcentēja. Taču nekādus publiskus paziņojumus par savu stāvokli neizteica.
Slavenības
2016. gada 13. aprīlis, 18:27

Meganas Foksas gaidāmā bērna tēvs esot viņas bijušais vīrs. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītā gada augustā aktrise Megana Foksa (29) oficiāli paziņoja, ka šķir laulību no aktiera Braiena Ostina Grīna (42), ar kuru kopā nedzīvojot jau pusgadu. Kurš gan ir aktrises gaidāmā bērna tēvs, jautāsiet? Foksas augošais vēderiņš vairs nav noslēpjams un beidzot arī viņa nākusi klajā, ka gaidāmā atvase viņai būs piemiņa no attiecībām ar Grīnu.

Aizvadītajā pirmdienā aktrise Megana Foksa Lasvegasā apmeklēja kino veltītu pasākumu „CinemaCon”. Viņas stāvoklis vairs nav noslēpjams, arī žurnāla „UsWeekly” reportieri vēstī, ka aktrise šobrīd ir sava trešā bērna gaidībās.

Megana Foksa par laulības šķiršanu paziņoja aizvadītā gada augustā, un jau septembrī Braiens Ostins Grīns iesniedza tiesā prasību, pieprasot uzturlīdzekļus no sievas. Tiesas dokumenti aizvien liecina, ka pāris šobrīd ir laulības šķiršanas procesā.

Megana Foksa un viņas vīrs Braiens Ostins Grīns, kurš ir 13 gadus vecāks par savu laulāto draudzeni, jau ir vecāki diviem bērniem – dēliem Noa (4) un Bodhi (2). Pāris ģimenē audzināja arī Braiena 13 gadus veco dēlu Kasiusu, kurš pasaulē nāca viņa iepriekšējās attiecībās ar aktrisi Vanesu Mārsilu.

Vērīgākie fani jau iepriekš bija pārliecināti, ka arī trešais mazulis būs Braiena bērns. Foksa un Ostins Grīns pēdējā laikā atkal redzēti Losandželosā pavadām laiku kopā. Viņi manīti ieturam kopīgas pusdienas divatā, bez bērniem līdzās.

Martā abi draudzīgi pusdienojuši Studiositijas kafejnīcā „Sweet Butter Cafe”. Tolaik gan nekas vēl neliecināja, ka aktrise varētu būt bērna gaidībās.

Savukārt aizvadītajā pirmdienā, apmeklējot „CinemaCon” pasākumu Lasvegasā, Megana pat necentās slēpt augošo vēderiņu. Tieši pretēji, ar piegulošās mini kleitas un īsās ādas jakas palīdzību viņa to vēl vairāk akcentēja. Taču nekādus publiskus paziņojumus par savu stāvokli neizteica. Pasākumam aktrise bija izvēlējusies trikotāžas kleitu no modes nama „Versace” kolekcijas, kas maksā 1090 eiro.

Megana un Braiens kopā ir nepilnus 12 gadus. Viņu attiecības ne vienmēr bijušas harmoniskas. Pāris vairākkārt šķīries un atkal salabis. Abu attiecības aizsākās 2004.gadā, kad Foksa bija tikko sasniegusi pilngadību, bet Grīns bija 30 gadus vecs. 2010.gadā pāris apprecējās.

Abu aktieru draugi teic, ka lielākās nesaskaņas pēdējā gada laikā radušās Meganas aizvien plaukstošās un ārkārtīgi noslogotās kino karjeras dēļ. Spriegums ģimenē aizvien audzis, jo Megana tikpat kā nekad neesot bijusi mājās, jo pieņēmusi vienu lomas piedāvājumu pēc otra. „Abi strīdējās par viņas karjeru,” norāda kāds vārdā nenosaukts paziņa. „Viņa kā apmāta gribēja lomas.” Turpretī Braiens gribējis, lai viņa gados daudz jaunākā sieviņa pavada vairāk laika Losandželosas mājās kopā ar viņu un bērniem.

Draugi atzīmē, ka skaistā brunete ir ļoti neatkarīga sieviete, kam vīra uzskati par mājās sēdēšanu nav bijuši pieņemami. „Viņa ir aizgājusi un pēdējā laikā dara, ko vēlas,” norāda paziņas.

Pārim bijušas arī nesaskaņas par veiktajiem renovācijas darbiem 3.35 miljonus ASV dolāru vērtajā ģimenes mājā.

„Tu nevari dzīvot fantāziju pasaulē un domāt, ka viss būs ideāli vienmēr,” tā 2014. gadā intervijā vīriešu žurnālam „Men’s Health” izteicās aktrise. „Nāksies piedzīvot brīžus, kad labi nesatiksiet. Kad jūs nesarunāsieties. Tā būs. Dažkārt tas šķitīs neizturami. Dažkārt šķitīs, ka nekam vairs nav jēgas. Taču strīdi ir ļoti normāla parādība. Ir jābūt pacietīgam un jātiek tam pāri, un jāatceras, ka tā ir daļa no cilvēka uzvedības... Braiens ir mans dvēseļu biedrs. Es tam ticu. Viņam ir lemts būt par manu bērnu tēvu. Šī doma man palīdz tikt ar visu galā, jo es vienmēr saskatu lietu garīgo pusi. Es lūkojos pēc iznākuma.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press