foto: Vida Press
Ešlija Olsena izšķīrusies no 27 gadus vecākā drauga. Viņai tagad ir cits
Ešlija Olsena un viņas jaunais draugs. Zinātāji teic, ka tas ir uzņēmējs Heidens Sleiters, sulu ķēdes „Pressed Juicery” līdzdibinātājs un direktors.
Slavenības
2017. gada 30. novembris, 10:08

Ešlija Olsena izšķīrusies no 27 gadus vecākā drauga. Viņai tagad ir cits

Kasjauns.lv

Modes dizainere un bijusī seriāla „Pilna māja” zvaigzne Ešlija Olsena (31) vairs nav kopā ar 58 gadus veco draugu Ričardu Sašu, viņas dzīvē ienākusi jauna mīlestība.

Ešlija Olsena visbiežāk redzēta Ņujorkas ielās, taču šoreiz fotogrāfi viņu atpazinuši ASV pretējā krastā – Losandželosā, iznākam no kafetērijas kopā ar kādu plašākā sabiedrībā nepazīstamu vīrieti. Noskaidrots, ka tas ir uzņēmējs Heidens Sleiters, kurš ir sulu ķēdes „Pressed Juicery” līdzdibinātājs un direktors.

Ešlija Olsena un viņas jaunais draugs

Ešlija Olsena un viņas jaunais draugs. Zinātāji teic, ka tas ir uzņēmējs Heidens Sliters, sulu ķēdes „Pressed Juicery” līdzdibinātājs un ...

gallery icon

Šā gada pavasarī Ešlija Olsena sarāva piecus mēnešus ilgušo romānu ar finansistu Ričardu Sašu, kurš bija par viņu 27 gadus vecāks.

Slavenību žurnāls „Us Weekly” informē, ka pāris izšķīries, jo Ešlija vēlējusies fokusēties uz savu modes impēriju – strādājot pie zīmola „Elizabeth and James”, ko viņa dibinājusi kopā ar dvīņu māsu Mēriju Keitu Olsenu.

foto: Vida Press
Ešliju un finansistu Ričardu Sašu romantiskās attiecības vienojušas piecu mēnešu garumā.

Ešlijas jaunā mīlestība vecuma ziņā izskatās piemērotāka bijušajai seriāla „Pilna māja” aktrisei.

Olsenas jaunais draugs bija ģērbies haki krāsas šortos, baltā kreklā un raibā jakā, savukārt draudzene modes dizainere koptēlu ieturējusi melnā krāsa, kā ierasts izvēloties tērpu, kas ir brīvs un auguma formas neakcentējošs.

foto: Vida Press
Dvīņu māsas Mērija Keita un Ešlija Olsenas.

Ešlijas un viņas bijušā drauga Ričarda Saša paziņas apgalvo, ka pāris arī pēc šķiršanās esot saglabājis draudzīgas attiecības. Īsi pēc attiecību pārtraukšanas abi bija manīti Ņujorkas ķīniešu kvartālā ieturam kopīgas pusdienas kādā no restorāniem.

Tā kā dvīņu māsa Mērija Keita apprecēja savu gados veco draugu Francijas bijušā prezidenta Nikolā Sarkozī pusbrāli Olivjē Sarkozī, daudzi sprieda, ka Ričards Sašs būs Ešlijas īstais vīrietis.

Ešlija Olsena ar gados par sevi krietni vecāko draugu Ričardu Sašu

Uzņēmēja un bijusī aktrise Ešlija Olsena devusies gadu mijas brīvdienās uz Sentbārtas salu kopā ar savu jauno mīļoto, 58 gadus ...

gallery icon

Ešliju Olsenu savulaik vienojušas romantiskas attiecības ar režisoru Benetu Milleru (2014-2015), luksusa briļļu zīmola „Oliver Peoples” šefu Deividu Šulti (2013-2014), riteņbraucēju Lānsu Ārmstrongu ( 2007), uzņēmēju Gregu Čeitu (2005-2007), restorānu īpašnieku Skotu Sartiano (2004-2005) un producentu Metu Kaplanu (2001-2004).

Mērija Keita Olsena iziet ielās ar draugu Sarkozī un viņa meitu. Abas dāmas ir viena auguma

gallery icon

Savulaik baumots, ka viņai bijis arī romāniņš ar aktieri Džoniju Depu (2012) un dziedātāju un aktieri Džaredu Leto (2005).

foto: Vida Press
Dvīņu māsas Mērija Keita un Ešlija Olsenas.