foto: Vida Press
Elena Dedženeresa nežēlo 18.6 miljonus par jaunas mājas iegādi
Elenas Dedženeresas jaunā māja.
Slavenības
2017. gada 29. oktobris, 13:24

Elena Dedženeresa nežēlo 18.6 miljonus par jaunas mājas iegādi

Kasjauns.lv

Populārā amerikāņu sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa (59) iegādājusies jaunu māju pašā okeāna krastā. Viņa par jauno īpašumu samaksājusi 18 600 000 ASV dolāru.

foto: ZUMAPRESS.com/All Over Press/ Vida Press
Sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa.

Sarunu šova vadītājas Elenas Dedženeresas jaunā māja atrodas uz vairāk nekā vienu akru (0.4 ha) liela zemes gabala. Mājas dzīvojamā platība sasniedz 560 kvadrātmetrus, un tajā ir četras guļamistabas un 4 vannasistabas.

Elenas Dedženeresas 18.6 miljonu vērtā māja

Elenas Dedženeresas 18.6 miljonu vērtā māja,

gallery icon

Lai ēkā ieplūstu vairāk dienasgaismas, tās sienas no grīdas līdz pat griestiem ir no stikla. Pie mājas ir arī baseins, tenisa korts, atsevišķs viesu namiņš un sava privāta pludmale, kas stiepjas 24 metrus gar pludmales līniju.

Elenas Dedženeresas jaunie kaimiņi ir aktieri Eštons Kačers un Mila Kunisa ar ģimeni, kā arī režisors Džordžs Lūkass un aktieris Kevins Kostners.

Elena Dedženeresa par 45 miljoniem pārdod māju

Sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa un viņas dzīvesbiedre Portija de Rosi par 45 miljoniem ASV dolāru pārdod īpašumu, ko iegādājās ...

gallery icon

Elenas Dedženeresas jaunā „Mercedes” automašīna

Savā dzimšanas dienā sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa uzdāvināja pavisam jaunas „Mercedes” automašīnas divām nejauši izvēlētām skatītājām zālē. Bet nu ...

gallery icon

Elena Dedženeresa izrāda jauno lauku rančo

gallery icon