Vai Jay Z krāpis Bijonsē ar šo sievieti? FOTO
Kādā no sava jaunākā albuma dziesmām dziedātāja Bijonsē piesauc „Bekiju ar labajiem matiem” – noslēpumainu sievieti, ar kuru vīrs viņu krāpis. Tikai dažas stundas pēc albuma iznākšanas dizainere Reičela Roja sociālajos tīklos ievietojusi savu foto no ballītes un komentārā piesaukusi „labos matus”.
Slavenības
2016. gada 26. aprīlis, 17:41

Vai Jay Z krāpis Bijonsē ar šo sievieti? FOTO

Jauns.lv

Jau agrāk baumots, ka modes dizainerei Reičelai Rojai (42) it kā bijis romāniņš ar precēto reperi Jay Z (46). Nu viņa devusi jaunu iemeslu šādām valodām.

Tikai dažas stundas pēc dziedātājas Bijonsē (34) jaunākā albuma „Lemonade” iznākšanas, dizainere Reičela Roja sociālajos tīklos ierakstījusi zīmīgu komentāru, kas rosina domāt, ka tieši ar viņu reperis Jay Z krāpis savu skaisto un talantīgo sievu.

Kādā no dziesmām Bijonsē dzied par noslēpumainu citu sievieti, attiecinot uz viņu tādus vārdus kā „Betija ar labajiem matiem”.

Albumu „Lemonade” izdevusi Jay Z vadītā straumēšanas vietne „Tidal”. Jaunajā albumā Bijonsē ļoti daudz skar tādu tēmu kā laulības pārkāpšana un vairākās dziesmās piesauc neuzticīgu partneri.

Dziedātāja dod mājienu par to, ka vīrs Jay Z viņu krāpis, taču vienīgā rindiņa, kas kaut nedaudz atklāj šīs otras sievietes identitāti ir: „Labāk, lai viņš zvana Bekijai ar labajiem matiem”.

Tikai dažas stundas pēc albuma izdošanas, Reičela Roja savā „Instagram” blogā ievietojusi savu attēlu no kādas ballītes un komentārā pieminējusi „labos matus”. „Labiem matiem vienalga, bet mēs izmantosim labu gaismu „selfijiem” vai paštaisnībai. Vienmēr,” vēsta dizainere.

Šis Reičelas Rojas vēstījums ātri vien piesaistījis Bijonsē fanu uzmanību. Viņi dizaineres lapā atstājuši virki niknuma un sašutuma pilnu komentāru. To rezultātā dizainere savu publisko profilu slēgusi, pārveidojot par privātu.

„Man, šķiet, mēs atradām Bekiju!” rakstīts vienā no komentāriem. „Tu sapinies ar nepareizo mākslinieci, m****, ” ar lamu vārdu teikuma noslēgumā, dizainerei uzbrukusi cita.

Vēlāk „Twitter” blogā Roja ierakstījusi sekojošu domu: „Es cienu mīlestību, laulības, ģimenes un stiprumu. Taču nevienam nevajadzētu ciest nekāda veida terorizēšanu.”

Reičela Roja agrāk bija precējusies ar mūzikas producentu Deimonu Dešu, kurš bija Jay Z biznesa partneris līdz brīdim, kad Dešs izšķīrās. Par Rojas saistību ar Jay Z baumots jau agrāk. 2014. gadā plašu publicitāti iemantoja skandāls, kura laikā Bijonsē māsa Solānža uzbruka svainim liftā. Vēlāk tika teikts, ka skandāla iemels bijusi Jay Z pārāk ciešā draudzība ar Roju.

Lai gan lifta skandāla laikā Bijonsē pasīvi stāvēja malā un skatījās notiekošajā, savas dusmas viņa izteikusi mūzikā. Jaunākā albuma dziesmās viņa dzied par neuzticīgu partneri, taču tā noslēdzošajā daļā, kur Bijonsē piesauc par piedošanu, dzirdamas arī Jay Z.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram