foto: Avalon.red/All Over Press/ Vida Press
Princis Viljams saņem pirmo dāvanu vēl nedzimušajam trešajam bērnam
Princis Viljams viesojas fonda „Spitalfileds Crypt Trust” telpās. Tur cilvēki cenšas tikt galā ar atkarībām un uzsākt dzīvi atkal no jauna. Viņi mācās dažādus arodus, arī galdniecību.
Slavenības
2017. gada 21. septembris, 15:48

Princis Viljams saņem pirmo dāvanu vēl nedzimušajam trešajam bērnam

Kasjauns.lv

Kembridžu ģimenē nebūs ķīvēšanās iekārotās rotaļlietas dēļ. Kembridžas hercogs princis Viljams nesen viesojies „Spitalfields Crypt Trust” fonda telpās, kur viņam uzdāvinātas trīs koka pūcītes. Katram bērnam sava: princim Džordžam, princesei Šarlotei un pasaulē vēl tikai gaidāmajai trešajai atvasei.

Visas trīs koka pūces tapušas labdarības fonda darbnīcā. Tās darinājuši organizācijas biedri, kas ar fonda darbinieku palīdzību atgūstas no atkarībām un cenšas no jauna atgūt pašapziņu, un skolojas dažādos arodos.

Princis Viljams viesojas fondā „Spitalfields Crypt Trust”

Fonds „Spitalfields Crypt Trust” palīdz cilvēkiem, kas atgūstas no atkarībām un cenšas no jauna atgūt pašapziņu. Šeit viņi skolojas dažādos ...

gallery icon

Koka pūcītes princim Viljamam pasniedza restaurācijas darbu menedžeris Rīss Pričards „Katram, lai ir sava, jo jūs taču negribēsiet [mājās] strīdus,” meistars pajokojis, sniedzot karaļnama pārstāvim savu studentu darinājumus. „Jā, strīdus negribēsim gan,” laipni piekritis princis Viljams un atzinīgi novērtējis no koka tapušos suvenīrus. „Ļoti jaukas pūcītes.”

Katrs, kurš nonācis „Spitalfields Crypt Trust” fonda paspārnē, savu atlabšanas procesu sāk, gūstot iemaņas amatnieku darbnīcā. Pats pirmais, ko viņi mēģina izgatavot, ir tieši pūce.

Princis Viljams ar ģimeni ierodas Vācijā

gallery icon

Fonda vadītāja Šenona Aleksandra pastāstījusi slavenību žurnālam „Hello!”: „Mēs nolēmām, ka būtu jauki uzdāvināt trīs pūcītes, jo: a) tad bērniem nebūs savā starpā jāplēšas! b) tas ir stāsts par to, kā cilvēks sāk savu dzīves ceļu no jauna un pēc tam kļūst par mācekli fonda piedāvāto iespēju robežās.”

Saņēmis apsveikumus par sievas Kembridžas hercogienes Ketrīnas trešo grūtniecību, princis Viljams pajokoja ar kādu no bijušajiem atkarīgajiem, kas šobrīd mācās par vecmāti: „Novēlu jums panākumus vecmātes darbā. Iespējams, ka tiksimies drīzāk, nekā jūs domājat.”

Mēneša sākumā Kensingtonas pils izplatīja oficiālu paziņojumu, ka hercogiene Ketrīna ir trešā bērna gaidībās. Kā abās iepriekšējās reizēs, arī tagad hercogiene cieš no smagas grūtniecības toksikozes.

Lielbritānijas princis Viljams ar ģimeni ieradies Polijā

Vizītē Polijā ieradies Lielbritānijas princis Viljams ar dzīvesbiedri un bērniem, uzsākot labas gribas braucienu pa Eiropas Savienības (ES) valstīm, kas ...

gallery icon

Mīlošais tētis princis Viljams

gallery icon

Princis Viljams skolas ēdnīcā

gallery icon