foto: WENN.com/Vida Press
Toms Krūzs filmēšanas laikā tomēr salauzis potīti
Filmējoties “Neiespējamā misija” jaunākajā filmā, Toms Krūzs visus trikus izpildīja pats. Taču lēcienā no vienas mājas jumta uz otru 55 gadus vecais aktieris salauza potīti.
Slavenības
2017. gada 17. augusts, 14:15

Toms Krūzs filmēšanas laikā tomēr salauzis potīti

Kasjauns.lv

Holivudas zvaigzne Toms Krūzs "Neiespējamās misijas" franšīzes jaunākās lentes filmēšanas laikā salauzis potīti, pavēstīja studija "Paramount".

Toms Krūzs gūst savainojumu filmēšanas laukumā

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz ...

gallery icon

55 gadus vecais aktieris guvis traumu Londonā nedēļas nogalē, filmas uzņemšanas laikā izpildot triku - lecot starp divām augstceltnēm. Mediji vēsta, ka Krūzam, kurš filmā atveido aģenta Ītana Hanta lomu, būs vajadzīgi vairāki mēneši, lai atgūtos, tikmēr studija "Paramount" apgalvo, ka filmas iznākšanu tas neapdraudēs.
"Filmas ražošana tiks apturēta, līdz Toms pilnībā būs atguvies, bet filmas pirmizrāde joprojām ir paredzēta 2018. gada 27. jūlijā. Toms vēlas jums visiem pateikties par reizēm un atbalstu, kā arī nākamvasar dalīties ar ikvienu ar šo filmu,” savā paziņojumā vēsta "Paramount".
Krūzs šai lomai trenējies gadu, iepriekš sacīja filmas producents Deivids Elisons. "Tas, ko Toms dara šajā filmā, pārspēs visu, kas ir bijis līdz šim. Tas ir pilnīgi neticami," atzina producents.