foto: Instagram.com
Nikolajs Baskovs paziņo par kāzām! Viņš precēsies Groznijā, un vedējtēvs būs Čečenijas prezidents Kadirovs
Nikolajs Baskovs un viņa līgava, TV zvaigzne Viktorija Lopireva.
Slavenības
2017. gada 18. jūlijs, 14:56

Nikolajs Baskovs paziņo par kāzām! Viņš precēsies Groznijā, un vedējtēvs būs Čečenijas prezidents Kadirovs

Kasjauns.lv

Ar sensacionālu ziņu šodien Krievijas šovbiznesa vidi šokējis Čečenijas prezidents Razmans Kadirovs, kurš savā Instagarm kontā publiskojis video, kā Krievijas dziedātājs Nikolajs Baskovs lūdzis roku TV zvaigznei Viktorijai Lopirevai.

40 gadus vecais dziedātājs bildinājumu 34 gadīgajai daiļavai izteica Groznijā notikušajās svinīgajās vakariņās pēc futbola šova, kas rīkots par godu futbola kluba “Ahmat” pirmajai spēlei un uz ko ieradās daudzas ārvalstu un Krievijas zvaigznes. Par lieciniekiem Baskova bildinājumam kļuva ne tikai Kadirovs, bet arī Timati, Igors Krutojs, Jevgēņijs Pļuščenko, Jana Rudkovskaja, Josifs Prigožins, Valērija un daudzas citas Krievijas šovbiznesa slavenības.

foto: Instagram.com
Nikolajs Baskovs un viņa līgava, TV zvaigzne Viktorija Lopireva.

Pēc tam, kad daiļā modele, “Mis Krievija 2003”, 2018. gada pasaules čempionāta Krievijā vēstnese Viktorija Lopireva uz bildinājumu atbildēja ar “jā!” un Nikolajs Baskovs uzvilka viņas pirkstā saderināšanās gredzenu ar iespaidīga izmēra briljantu, saviļņotais Razmans Kadirovs ne tikai piekrita kļūt par vedējtēvu, bet arī piedāvāja sarīkot kāzas Čečenijas galvaspilsētā Groznijā.

Svinības, kas jau nodēvētas par gadsimta kāzām, notiks 5. oktobrī – Groznijas pilsētas svētku laikā, un Čečenijas prezidents sociālajos tīklos jau aicinājis visus Baskova un viņa līgavas fanus rezervēt vietas viesnīcās, lai nepalaistu garām šo vērienīgo notikumu. Tikmēr ļaudis Krievijā, šī jaunuma šokēti, spriež, ka Baskovs kāzas esots lēts Grozijas pilsētas svētku reklāmas triks, turklāt Baskovs un Lopireva jau sen esot tikai labi draugi.

Savukārt Krievijas mūzikas producents Josifs Prigožins, kurš bija liecinieks, kā par Krievijas zelta balsi dēvētais Nikolajs Baskovs izteicis bildinājumu, apgalvo, ka bildinājums nav iestudēts. “Tāds nu ir tas visu mūsu mīlētais Baskovs. Viņš māk sarūpēt pārsteigumus. Protams, ka tā ir patiesība! Mēs bijām aculiecinieki. Visiem tas bija patīkams šoks. To, ko bija iecerējis izdarīt Nikolajs, pirms tam neviens nezināja. Domāju, ka pats Baskovs arī nezināja, ka tā viss izvērtīsies. Koļa ar to ieies vēsturē, to es zinu noteikti! Un mēs jau esam oficiāli ielūgti uz kāzām,” izdevumam Dni.Ru izteicies Prigožins.

Дорогая @lopyrevavika 👑каждый раз рядом с тобой это большое удовольствие 😘

A post shared by Николай Басков (@nikolaibaskov) on

Kā raksta Krievijas prese, Nikolajs Baskovs un Viktorija Lopireva patiešām ir sen jau pazīstami – viņu draudzība ilgst teju desmit gadus. Pēdējā laikā viņi kopā lidoja uz korporatīvajiem pasākumiem, kuros uzstājās Baskovs, kopā vadīja kāzas un dzimšanas dienas. Pat dziedātājs pēc sensacionālā notikuma jūtas ļoti laimīgs. “Dzīve nereti sagādā mums tādus pārsteigumus. Groznijā es Vikai pasniedzu gredzenu, cerot, ka mums būs saderināšanās, bet viss izvērtās tā, ka mums jau pēc divarpus mēnešiem būs kāzas. Galvenais, ka Vika teica “jā!” un esmu laimīgs! Un Ramzanam Ahmatovičam milzīgs paldies, ka paātrināja notikumus,” izdevumam Life.ru šodien izteicies par Nikolajs Baskovs, piebilstot, ka viņam jau sen bijušas tuvas attiecības ar daiļo modeli, taču viņš tās nav afišējis. “Mums bija sava veida “ciemošanās laulība”, kas mūs apmierināja. Bet tagad es sapratu, ka beidzot gribu tikt skaidrībā par savu dzīves pavadoni, apprecēties, izveidot ģimeni. Ar iepriekšējo draudzeni Sofiju abpusēji izlēmām, ka nederam viens otram un izšķīrāmies. Esmu pateicīgs viņai par šiem trim laimes gadiem, un ka esam palikuši par labiem draugiem,” uzsvēra Baskovs, kurš vēl 2014. gadā Jūrmalā lepni gozējās toreizējās līgavas Sofijas Kaļčevas sabiedrībā.

Nikolajs Baskovs ar draudzeni Sofiju

Krievijas dziedātājs Nikolajs Baskovs un viņa jaunā draudzene Sofija festivālā “Jaunais vilnis 2014”, Jūrmalā.

gallery icon

Atgādinām, ka Nikolajs Baskovs, kurš pirms satikšanās ar Sofiju Kaļčevu, pēdējos gados draudzenes mainīja, šķiet, ik pēc pāris mēnešiem, jau reiz bijis precēts vīrs. Ar sava bijušā producenta Borisa Špigela meitu Svetlanu Špigelu dziedātājs apprecējās 2001. gadā. 2006. gada aprīlī pāris kļuva par vecākiem — viņiem piedzima dēls Broņislavs —, taču jau 2008. gadā Baskova laulība tika šķirta.

Pēc šķiršanās dziedātāju sāka vainot homoseksuālos sakaros, tāpēc Broņislava vectēvs Boriss Špigels aizliedza Nikolajam kontaktēties ar dēlu. Vēl trakāk — dokumentus par šķiršanos Baskovs parakstīja, tajos neiedziļinādamies, tā nepamanot, ka ir liedzis sev pat iespēju ar dēlu tikties! Kopš tās reizes dziedātājs, kā pats atzinies, ne reizi nav redzējis Broņislavu, kuram nu ir cits tētis — ievērojams biznesmenis no Ukrainas Vjačeslavs Soboļevs.

Nikolajs Baskovs un Irina Šveca

gallery icon