Kā Gerkens un Motte kopā nosvinēja jubilejas. FOTO
Raimonds Gerkens un Jānis Motte pagājušās nedēļas nogalē draugiem sarīkoja kopīgu savu dzimšanas dienas pasvinēšanu.
Slavenības
2016. gada 10. maijs, 09:23

Kā Gerkens un Motte kopā nosvinēja jubilejas. FOTO

Jauns.lv

Pagājušās nedēļas nogalē restorānā pulcējās uzņēmēju Raimonda Gerkena un Jāņa Mottes draugi, lai vīriešu kompānijā ar pusdienām un graķīti sīvā nosvinētu miljonāra Raimonda Gerkena (64) un uzņēmēja Jāņa Mottes (49) dzimšanas dienas.

Gerkenam dzimšanas diena ir 8. maijā, bet Mottem – dienu iepriekš, 7. maijā. „Tā kā mums ir labas attiecības un šad tad tiekamies, abi esam tādi omulīgi, tad izdomājām, kāpēc gan kopā nesarīkot saviem kopīgajiem draugiem dzīres. Šogad tā iekrita, ka dzimšanas dienas bija brīvdienās, bet brīvdienas mums – aizņemtajiem un rosīgajiem – ir jāvelta ģimenēm. Tāpēc draugus uz svinīgām pusdienām aicinājām piektdienas pusdienlaikā,” par ieceri kopā sarīkot dzimšanas dienas svinības vēsta Gerkens.

Uz ballīti ieradās gan bijušais premjers Valdis Birkavs, gan bijušais ministrs Druvis Skulte, savulaik „Latvijas dzelzceļu” vadījušais Andris Zorgevics un daudzi uzņēmēji, kopskaitā 25 viesi. Jubilāriem tika dāvanas aploksnes, bet bija arī personīgākas veltes. Uzņēmums „Gerkens&Co” savam šefam, kurš no vadīšanas darbiem nedaudz tā kā attālinājies, uzdāvināja gleznu, savukārt ekspremjers Birkavs abiem jubilāriem pasniedza pa grāmatai „Atgriešanās Eiropā”. Grāmatas līdzautors ir arī Birkavs, un svinīgos atvēršanas svētkus šis izdevums piedzīvoja tikai šonedēļ.

 

Edgars Orlovs / Foto: Mārtiņš Ziders