foto: Mārtiņš Ziders
Operas zvaigznes Garanča un Gerzmava Jūrmalā sapulcē tūkstošiem cilvēku
Opermūzikas spīdekļu Garančas un Gerzmavas uzstāšanos garām nelaida arī valsts pirmais pāris - prezidents Raimonds Vējonis ar sievu Ivetu.
Slavenības
2017. gada 12. jūlijs, 09:17

Operas zvaigznes Garanča un Gerzmava Jūrmalā sapulcē tūkstošiem cilvēku

Kasjauns.lv

Krāšņi un vasarīgi tērptas prominences un opermūzikas fani apmeklēja pasaules operas zvaigžņu Elīnas Garančas un Hiblas Gerzmavas koncertu Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā.

Ļaudis ierodas uz pasaules operas zvaigžņu Garančas un Gerzmavas koncertu

2017. gada 11. jūlijā Dzintaru koncertzālē notika operas zvaigžņu Elīnas Garančas un Hiblas Gerzmavas koncerts. To apmeklēja daudz sabiedrībā pazīstamu ...

gallery icon

Valsts amatpersonas, inteliģence un turīgi ļaudis 11. jūlija pievakarē, svinīgi saposušies, devās uz Jūrmalu, kur Dzintaru koncertzālē klausījās izcilo latviešu operdziedātāju Elīnu Garanču un operas zvaigzni Hiblu Gerzmavu. Pie diriģenta pults stājās bijušais Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra vadītājs Karels Marks Šišons. Koncerts bija ļoti apmeklēts un brīžiem pie koncertzāles ieejas veidojās rindas.
Pasākuma apmeklētāju vidū bija Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu, eksprezidents Valdis Zaltlers ar kundzi Lilitu, komponists Raimonds Pauls ar kundzi Lanu un daudzi citi sabiedrībā zināmi politiķi, uzņēmēji un kultūras nozares pārstāvji.