foto: i-Images, PacificCoastNews/All O
Atklāts, kādos apstākļos dzima Bejonsas bērni
Jaunie vecāki Bejonsa un Jay Z.
2017. gada 12. jūnijs, 07:44

Atklāts, kādos apstākļos dzima Bejonsas bērni

Kasjauns.lv

Aizvadītajā nedēļā dziedātāja Bejonsa kļuva par māmiņu dvīņiem. Dzemdības notikušas kādā no Losandželosas slimnīcām visstingrākajā slepenībā no sabiedrības.

Aizvadītajā nedēļā dziedātāja Bejonsa kļuva par māmiņu dvīņiem. Dzemdības notikušas kādā no Losandželosas slimnīcām visstingrākajā slepenībā no sabiedrības.

foto: Mark Kreusch / Splash News/ Vida Press
Pie slimnīcas, kurā it kā nākuši pasaulē Bejonsas dvīņi, piegādāts ziedu pušķis, ka pievienoti rozā un zilas krāsas baloni. Tas mudina domāt, ka dziedātājai piedzimis dēls un meita. Oficiālu paziņojumu ģimene vēl nav sniegusi.

Finanšu žurnāls „Forbes” nesen nosaucis 35 gadus veco dziedātāju Bejonsa un viņas 47 gadus veco vīru hiphopa mogulu Jay Z par pirmo miljardieru pāri šovbiznesa pasaulē.

Pāris, kas pērn nopelnīja 147 miljonus dolāru, ģimenē jau audzina piecus gadus vecu meitu Blū Aiviju. Daudzi peļ turīgos vacākus, ka viņi ārkārtīgi izlutinājuši atvasi, pērkot tērpus par neskaitāmiem tūkstošiem, aicinot piedalīties mūzikas videoklipos un publiskojot neskaitāmi daudz viņas attēlu sociālajos tīklos.

foto: Clint Brewer / Splash News/ Vida Press
„UCLA” medicīnas centrs Losandželosā.

Līdz ar dvīņu nākšanu pasaulē, Blū Aivijai vairs nebūs pievērsta nedalīta uzmanība. Tagad viņai ar to būs jādalās ar jaundzimušajiem dvīņiem, kuru dzimums vēl plašākai sabiedrībai netiek atklāts.

Bejonsa rada neērtības citiem

Bejonsai un viņas vīram Jay Z jau nācies uzklausīt bargu kritiku, kad 2012. gadā pasaulē nāca Blū Aivija. Lai gan ģimene bija rezervējusi daļu slimnīcas Ņujorkā, citi pacienti un viņu radinieki sūdzējās, ka dziedātājas pavadošās svītas un apsargu dēļ nav varējuši apmeklēt paši savus tuviniekus, jo „visa pasaule tobrīd griezusies” tikai ap Kārteru ģimeni.

foto: Rick Mendoza / Splash News/ Vida Press
Virs „UCLA” slimnīcas Losandželosā riņķojuši helikopteri, kas tikai pastiprina aizdomas, ka šajā medicīnas iestāde dzimuši Bejonsas dvīņi.

Šoreiz īsi pirms dzemdībām ģimene pārcēlās uz slavenībām draudzīgāko dzīvesvietu – Losandželosu, kur noīrēja villu Holivudā. Runā, ka pāris par to maksājis 100 000 dolāru lielu īres naudu mēnesī. Agrāk šis īpašums esot piederējis popzvaigznei Madonnai. Bejonsa šo māju izvēlējusies tāpēc, ka tā atrodas tikai piecu minūšu brauciena attālumā no viņas izvēlētās „Cedars-Sinai” slimnīcas.

Kaimiņi apgalvo, ka pāris vispār mierīgi varējis iztikt bez slimnīcas, jo šajā deviņu guļamistabu mājās iekārtojis 1 miljonu dolāru vērtu profesionālu dzemdību nodaļu, kurā esot pat inkubatori.

foto: Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH/ Vida Press
Bejonsas un Jay Z īrētā māja Losandželosā, kur ierīkota pat sava personīga privātā dzemdību nodaļa ar inkubatoriem.

Varbūt slavenie vecāki šādi tikai centušies novērst sabiedrības uzmanību no tā, ka tomēr plāno doties uz slimnīcu?

Vēlāk noskaidrojies, ka Bejonsa bērnus nav laidusi pasaulē „Cedars-Sinai” klīnikā, bet izvēlējusies citu – „UCLA” medicīnas centru. Aizvadītajā nedēļā Bejonsa ar vīru un savu māsu Solānžu redzēta apmeklējam šo medicīnas iestādi un arī apsardze pie dzemdību nodaļas kopš tā laika ievērojami palielinājusies. Tiek lēsts, ka dvīņi visticamāk vēl atrodas slimnīcā un nav pāvesti mājās.

Paziņas apgalvo, ka „Beja un Džejs jūtas saviļņoti par bērnu nākšanu pasaulē un sākuši apziņot arī ģimeni un tuvākos draugus”. Oficiāla paziņojuma par bērnu nākšanu pasualē gan pagaidām nav bijis.

Grūtnieces Bejonsas fotosesija

gallery icon

Kas piedalījās dzemdībās?

Jācer, ka dzemdību telpa nebija cilvēku pārpilna. Iepriekš tika ziņots, ka dvīņu pasaulē nākšanas brīdī klāt gribējuši būt vairāki tuvinieki. Dziedātājas vīrs Jay Z un māsa Solānža abi izteikuši vēlmi būt „vienīgie” Bejonsas palīgi dzemdībās no tuvinieku vidus.

Klīda arī baumas, ka Bejonsa raizējoties, lai viņas tēvs, bijušais menedžeris Metjū Noulzs pēkšņi neaicināts neuzrastos klīnikā. Tā esot noticis, kad dzima Blū Aivija.

Bejonsa ar ģimeni filmas „Skaistule un briesmonis” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Taču vislielāko ažiotāžu radīja ziņa, ka dzemdības klātienē plānojusi vērot slavenā pāra piecus gadus vecā meita Blū Aivija. Mamma izteikusi vēlēšanos, lai meita būtu kopā ar ģimeni „šajā maģiskajā brīdī” un redzētu, kā pasaulē nāk viņas brālīši vai māsiņas.

Draugi apgalvo, ka Bejonsa šādu lēmumu pieņēmusi, jo uzskatot, ka tas palīdzēs lielajai māsai nostiprināt ciešākas saites ar mazajiem dvīņiem. Eksperti gan brīdinājuši, ka pieci gadi vēl ir pārāk agrs vecums, lai vērotu dzemdības. Turklāt bērnam tā varētu būt traumatiska pieredze.

Radīta grūtnieces Bejonsas lelle

Lelli radījis dziedātājas fans Markuss no Brazīlijas. Viņš norādījis, ka lelle nav paredzēta pārdošanai. Autors pie tās strādājis piecas dienas ...

gallery icon

Vajag lielāku māju

Gaidot ģimenes pieaugumu, Kārteri meklēja lielāku māju. Belēras rajonā Losandželosā esošo īpašumu viņi iegādājās par 120 miljoniem dolāru. Tajā ir astoņas guļamistabas un ložu necauršaujami logu stikli. Savukārt pie mājas izbūvēti pat veseli četri peldbaseini. Mājas kopējā platība sasniedz 2787 kvadrātmetrus.

Tuvākais Kārteru kaimiņš ir dziedātājas Toms Džonss.

Bejonsa noskatījusi māju ar ložu necauršaujamiem stikliem

Popzvaigzne Bejonsa noskatījusi māju ar ložu necauršaujamiem stikliem, 4 peldbaseiniem un garāžu 15 automašīnām.

gallery icon

Pāris iztērējis 500 000 ASV dolāru par dvīņu bērnistabas labiekārtošanu.

„Beja un Džejs izlauzuši savās Losandželosas mājās sienu, lai savienotu divas guļamistabas un radītu luksusa numura cienīgu bērnistabu,” žurnālam „Life & Style” atklāja kāds no draugiem. „Dvīņiem ir saskaņotas gultiņas un šūpulīši ar dizaineru radītu gultasveļu 30 000 ASV dolāru vērtībā. Istabā ierīkota arī ultra moderna apskaņošanas sistēma, par kuru samaksāti 50 000 ASV dolāru.”

😁🇺🇸

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Tas vēl nav viss! „Bejonsa pasūtīja 20 000 ASV dolāru vērtu griestu gleznojumu, ko papildina mirdzošas zvaigznītes. Satriecoši. Raugoties bērnistabas griestos, var skatīt visu galaktiku.”

Bērnistabā ir arī plašas garderobes, kamīns un pat kino teātris!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on