Dāmas un geji Eirovīzijā vistrakāk spiedz, kad parādās zviedru dendijs Robins Bengtsons
Atklāšanas ceremonijā Robins Bengtsons ieradās stilīgā, gaišā uzvalkā un uzsvērti izrādīja savu dārgo pulksteni.
Slavenības
2017. gada 13. maijs, 16:34

Dāmas un geji Eirovīzijā vistrakāk spiedz, kad parādās zviedru dendijs Robins Bengtsons

Kasjauns.lv

"Seksīgākais frants un izsmalcinātākais dendijs!" - šādi Kijevā tiek dēvēts Zviedrijas pārstāvis Eirovīzijā, divus metrus garais Robins Bengtsons. Tieši puiša ārienes un stila dēļ Ukrainā par Robinu jūsmo fanes un, protams, netradicionālās orientācijas pārstāvji, kurus šis pasākums vienmēr piesaistījis īpaši kuplā skaitā.

Zviedrijas pārstāvis Eirovīzijā – Robins Bengtsons uz sarkanā paklāja

gallery icon

Robins Bengtsons ir zviedru dziedātājs. Viņš piedalījies zviedru šova versijā „Idol 2008”, kur ieguva pirmos savas dzīves slavas mirkļus. Kijevā puisis izturas ļoti nesteidzīgi un galanti, labprāt smaida visiem, sniedz intervijas un autogrāfus, aprunājas ar blogeriem, pozē selfijos ar fanēm. Vienvārdsakot, Robins ir augstākās klases paraugs, kādam ir jābūt un kā jāuzvedas māksliniekam, lai ierindotos augstā vietā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Jo ikvienas valsts mediji par tik tolerantu un atvērtu Eirovīzijas mākslinieku pastāstīs saviem tautiešiem tikai pozitīvo, tādējādi palīdzot savākt vairāk balsu lielajā finālā.

62. Eirovīzijas atklāšanas ceremonija

2017. gada 7. maija pievakarē Ukrainas galvaspilsētā Kijevā notika 62. starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija oficiālā atklāšanas ceremonija un dalībnieku parāde ...

gallery icon