foto: Mārtiņš Ziders
Maija Silova sabiedrībā iziet ar vīrieti. Kas viņš ir?
Maija Silova un viņas pavadonis Armands Kairis.
Slavenības
2017. gada 21. aprīlis, 05:44

Maija Silova sabiedrībā iziet ar vīrieti. Kas viņš ir?

Kasjauns.lv

Daiļā modes žurnāliste Maija Silova, kurai 5. maijā paliks 32 gadi, joprojām ir neprecējusies un brīva sieviete. Taču Rīgas modes nedēļā uz modes skatēm pavadīja kāds vīrietis. Abu savstarpējās attiecības mulsināja daudzus.

Maija Silova un viņas pavadonis

Modes žurnālisti Maiju Silovu kādā no 2017. gada pavasara Rīgas modes nedēļas skatēm pavadīja viņas labs paziņa Armands Kairis.

gallery icon
8

Pirms diviem gadiem Maijai Silovai bija attiecības ar miljonāru Raimondu Elksni, ar kuru tolaik regulāri kopā apmeklēja visdažādākos publiskos pasākumus. Pēc astoņiem mēnešiem viņu ceļi šķīrās, un kopš tā brīža Maija pasākumos pārsvarā bija redzama viena – bez pavadoņa. Taču šajā pavasarī notikušas izmaiņas!

Maijas Silovas 2017. gada pavasara tērpi

gallery icon
10


Uz vienu no nesenajām Rīgas modes nedēļas skatēm Maiju Silovu pavadīja kāds vīrietis. Abu uzvedība pasākumā bija visai īpatnēja - ja citkārt Maija ar saviem vīriešiem sabiedrībā gāja augstu paceltu galvu un labprāt pozēja fotogrāfiem, tad šajā gadījumā modes eksperte centās no līdzgājēja turēties atstatus. Piemēram, VIP telpā, kur malkot šampanieti pulcējās sabiedrības krējums, Maija uzturējās viena, kamēr puisis viņu gaidīja ārpusē. Arī modes skašu norises zālē abi neatradās līdzās – Silova cēli sēdēja pirmajā rindā, savukārt pavadonis - lielākoties kādā no aizmugurējām. Aizkulisēs abi gan necentās slēpt savu kopābūšanu un vairākkārt tika manīti sirsnīgi čalojam, un dažkārt vīrietis ar Silovas viedtālruņa kameru iemūžināja viņu koķetās fotogrāfijās.

foto: Inta Mengiša
Kad Maija pozēja fotogrāfiem līdzās Baltijas Modes federācijas prezidentei Jeļenai Strahovai, Armands steidza sāņus, lai nejauši neiekļūtu kadrā.


Lai gan presē nesen izskanēja pieņēmums, ka Maijas Silovas jaunais pavadonis ir viņas šoferis Armands Kairis, viņš pats šo informāciju noliedz. Žurnālam “Kas Jauns” Armands uzsvēra, ka ir Maijas draugs, nevis algots darbinieks un ar modes žurnālisti ir pazīstams jau 11 gadu. Vīrietis gan atzinās, ka Silova viņam simpatizē, taču piebilda, ka romantiskas attiecības viņus nesaista. „Vienkārši esmu Maijai līdzās, kad viņa to vēlas, un atbalstu viņu,” teica Armands, kura nodarbošanās ir saistīta ar drošības institūcijām.

foto: Mārtiņš Ziders
Daiļo Maiju Silovu viņas pavadonis pirms modes skates fotografēja uz mēles.

Maijas Silovas stils Rīgas modes nedēļā

gallery icon
6