19 gadus veca daiļava uz Kannu sarkanā paklāja gandrīz parāda visu. FOTO
Amerikāņu modelei Bellai Hadidai nedienas uz sarkanā paklāja sagādāja pikantais modes nama „Alexandre Vauthier” tērps no sarkanā zīda. Dziļo izgriezumu dēļ viņai to nepārtraukti nācās pieturēt vai piekārtot, bet arī tas neglāba no misēkļa.
Slavenības
2016. gada 22. maijs, 16:25

19 gadus veca daiļava uz Kannu sarkanā paklāja gandrīz parāda visu. FOTO

Jauns.lv

Amerikāniete Bella Hadida ir viena no mūsdienās pieprasītākajām jaunajām modelēm, kura nereti tiek dēvēta par supermodeli. 19 gadus vecā jauniete apmeklējusi Kannu kinofestivālu, kur pārsteigusi klātesošos ar ļoti drosmīgu kleitas izvēli. Šķēlums atsedza pārāk daudz...

Trešdienas vakarā modele Bella Hadida apmeklēja filmas „The Unknown Girl” pirmizrādes pasākumu Kannās. Smalkajam pasākumam jaunā skaistule bija izvēlējusies modes nama „Alexandre Vauthier” sarkana zīda kleitu. Tērps lieliski akcentēja modeles slaido figūru, taču dziļais šķēlums parādīja krietni vairāk nekā modelei būtu gribējies.

Bella ieņēma savas labākās pozas uz sarkanā paklāja, pozējot visas pasaules fotogrāfiem uz izrādot savas bezgalīgi garās kājas, apetītelīgo dekoltē un vijīgās auguma formas. Kleitai daudzviet bija dziļi izgriezumi un modele ļoti riskēja desmitiem fotogrāfu acu priekšā atklāt vairāk nekā pieklātos, tāpēc viņa nepārtraukti piekārtoja vai pieturēja tērpu.

Bella Hadida ir modeles Džidži Hadidas jaunākā māsa. Abas māsas ir 80. gados bijušās modeles Jolandas Hadidas (dzimušas Van den Herikas) un nekustamo īpašumu magnāta multi miljonāra Mohameda Hadida meitas. Māsu dzīslās rit nīderlandiešu un palestīniešu asinis. Bellai un Džidži ir jaunāks brālis Anvars Hadids un divas vecākas pusmāsas Marielle un Alana no tēva puses, un piecas pusmāsas no audžutēva kanādiešu mūzikas producenta un komponista Deivida Fostera puses.

Agrāk Bella nopietni aizrāvās ar jāšanas sportu. Viņa pat cerēja uz dalību 2016. gada olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro, taču meitenei nācās atteikties no trenēšanās, kad viņa 2015. gada oktobrī saslima ar laima slimību. Arī Bellas mamma un brālis Anvars izslimojuši šo kaiti. Viņiem to konstatēja 2012. gadā.

Bella īsu laiku studējusi fotomākslu, tašu šīs studijas pametusi, lai turpinātu veiksmīgi iesāktās modeles gaitas. Jauniete intervijās izteikusies, ka vēlētos turpināt mācības un iegūt grādu modes fotogrāfijā, lai pēc modeles karjeras beigām varētu strādāt šajā jomā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press